Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
4895
0

Новачок Полісся розповів про інтерес Динамо та позицію на полі

Гуцуляк радий, що перебрався до житомирської команди

Новачок Полісся розповів про інтерес Динамо та позицію на полі
ФК Полісся. Олексій Гуцуляк

Клуб УПЛ «Полісся» оголосив про перехід вінгера «Дніпра-1» Олексія Гуцуляка. Гравець розповів про трансферні варіанти та улюблену позицію на полі.

– Як ти вперше дізнався, що тобою цікавиться «Полісся»? Якими були відчуття?

– Я спокійно до всього ставлюсь. Там казали, що і в «Динамо» був інтерес до мене, і в «Полісся» – я спокійно це сприймав. Тому що інтерес може бути: хтось комусь сказав і вже пустили, що це інтерес. А коли вже на серйозному рівні все підходить, коли цікавиться сам президент клубу – це вже зовсім інший рівень. Коли я дізнався - то так, мені було дуже приємно. Після першої розмови з президентом я дуже сильно загорівся і зрозумів, що хочу тут бути і допомагати команді.

– Які враження залишилися після розмови з президентом?

– Мені сподобалося, що тут, за словами президента, великий проєкт. Зрозуміло, що він хоче, щоб команда здобувала хороші результати, була у топі. Але він готовий для цього багато робити і тому є велика повага, що людина вкладає себе повністю у цей проєкт. Я зрозумів, що тут все буде на високому рівні. А будь-який футболіст хоче опинитися у такому клубі.

– Ти був бажаною трансферною ціллю для багатьох футбольних клубів. Відкриваєш футбольні сайти і читаєш: Гуцуляк іде туди, Гуцуляк іде туди. «Динамо» у тому переліку було зокрема. Про що це свідчить, як тобі здається?

– Я вважаю, що я провів гарно попередній сезон і тому клуби розуміли, що їм треба десь посилити мою позицію, ще я поїхав у збірну і я розумів, що я один із найкращих на своїй позиції, тому все складається.

– Правий вінгер – твоя найкраща, найсильніша позиція?

– Думаю, так, але я також у «Дніпрі-1» грав центрального нападника пару матчів. І, я вважаю, що в мене непогано виходило.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.