Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Major League Soccer
|
809
1

Інтер Майамі – Коламбус Крю. Прогноз і анонс на матч MLS

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Інтер Майамі – Коламбус Крю. Прогноз і анонс на матч MLS
Getty Images/Global Images Ukraine. Сергій Кривцов

20 червня на «Чейз Стедіум» пройде матч 20-го туру МЛС, в якому «Інтер Майамі» зустрінеться з «Коламбус Крю». Поєдинок розпочнеться о 02:30 за київським часом.

Інтер Майамі

Команда зіткнулася з викликом, який ні вона, ні Тата Мартіно не витримували минулого сезону: а як грати без Мессі? Точніше, бути при цьому успішним? У результаті в 2023-му чаплі пролетіли повз плей-оф. У нинішньому циклі у Лео вже тільки в МЛС 12 голів (лише 1 з пенальті) та 9 передач. Але, забивши насамкінець Сент-Луїсу, ветеран поїхав до збірної, і повернеться лише після завершення розширеного Копа Америка. З іншого боку, не забуваємо, що туди ж вирушив і забивний новачок, Луїс Суарес – уругваєць встиг оформити 12+5. На момент початку літа клуб був першим на Сході, щоправда, після класної серії не міг виграти двічі поспіль. Без лідерів атаки проти Філадельфії Юніон все одно вдалося виграти - забивши на самому початку і наприкінці другого тайму, оформили вольові 2:1.

Ставки на матч Інтер Майамі – Коламбус Крю

Коламбус Крю

Клуб минулого року виграв МЛС, і це був його другий титул за 4 останні сезони. У цьому розіграші начебто Бригада не тягнула на спортивну династію, але вона і 2023-го не була найкращою в регулярці. Важливіше триматись у топ-6, що поки що виходить відносно непогано. Нещодавно було три перемоги поспіль, але потім у виступах зробили паузу через Кубок чемпіонів КОНКАКАФ. У фіналі там американці, щоправда, розгромно поступилися Пачуці 0:3 із дублем Хосе Саломона Рондона. Що ж, тепер потрібно повністю зосередитись на МЛС, де аж ніяк не гарантовано фініш у зоні плей-оф. З Нью-Йорком на виїзді вдалося виграти перестрілку - підсумковий рахунок був 3:2 на користь гостей.

Статистика особистих зустрічей

У чапель було дві перемоги поспіль. Вони й минулого літа вели на виїзді, але тоді господарі встигли на 90 хвилині зрівняти на 2:2.

Прогноз

GGBET вважає фаворитом гостей, але в цілому обидва клуби грають не так добре, як видовищно і не нудно. Ставимо тут всього заб'ють більше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,75).

Прогноз Sport.ua
Інтер Маямі
20 червня 2024 -
02:30
Коламбус Крю
Тотал голів більше 3.0 1.75 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Harun Bakircioğlu
Завтра Копа стартует, а у них чемпионат, понимаешь ли. Полный трэш, это как сейчас Германия Бундеслигу бы проводила