Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
| Оновлено 20 червня 2024, 07:49
17414
4

Легенда Динамо назвав причину поразки збірної України від Румунії

Шацьких висловився про матч Євро-2024

| Оновлено 20 червня 2024, 07:49
17414
4
Легенда Динамо назвав причину поразки збірної України від Румунії
ФК Динамо Киев. Максим Шацьких

Відомий у минулому нападник «Динамо», а на сьогодні наставник «Пахтакора» Максим Шацьких висловився про матч 1-го туру групового етапу Євро-2024, у якому збірна України зіграла проти Румунії (0:3).

«Нічого гострого не вийшло створити. У румунів, на жаль, все виходило. Звичайно, було видно, що вони збираються грати на швидких переходах, на контратаках, тому що Україна любить володіти м’ячем. Так воно і було. Плюс прикрі помилки, непотрібні, скажімо так, привели до такого плачевного наслідку.

Я перед грою читав деякі висловлювання, мовляв, це Румунія, ми зобов’язані обігравати, те і се. Не потрібно цього робити. Я ще раз повторю, що на таких турнірах слабких немає. Випадково туди не потрапляють. Потрібно на всіх налаштовуватися і до всіх готуватися.

Це футбол, важко сказати. Я не думаю, що вони вийшли недоналаштовані чи розслаблені. Так склалося, що у румунів що не удар – все туди. Практично все, що вони створили, – залетіло. Те, що наші створили не так багато, як хотілося б… Тому голу ми й не побачили жодного. Думаю, зараз потрібно це забувати і готуватися до наступної гри. Тому що шансу може вже не бути. Ви ж бачити, що і Бельгія програла. Зі всіма можна і потрібно грати. Зараз головне – добре підготуватися до наступної гри. На осічку права вже немає», – сказав Шацьких.

Раніше ексгравець збірної України Віктор Леоненко висловився про гравців збірної після матчу 1-го туру групового етапу Євро-2024.

Оцініть матеріал
(88)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Розписали без нас. Україна не подужала Бельгію й залишила Євро-2024
Футбол | 26 червня 2024, 20:56 409
Розписали без нас. Україна не подужала Бельгію й залишила Євро-2024

Команда Реброва не впоралась із власним завданням, після чого конкуренти вирішили все за неї

Не абсолют. Усик залишив пояс IBF, зробивши подарунок для Дюбуа та Джошуа
Бокс | 26 червня 2024, 06:15 31
Не абсолют. Усик залишив пояс IBF, зробивши подарунок для Дюбуа та Джошуа

Олександр записав відеозвернення і чекає на поєдинок Ентоні та Даніеля

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
Причина програшу румунам-зіркові понти.
Выталкиватель парашутистов
Говорил, говорю и буду говорить - за последние годы у нас не было НИ ОДНОГО нормального тренера, что Блохин, при котором махровым цветом  расцвело мерзкое положение, что в сборную можно попасть только за деньги, Петраков с Фоменко - случайные люди в сборной, за Андрюшу Шевченка даже стыдно упоминать, парень явно полез в не ту область футбола, а Ребров только сейчас понял, что тренировать арабов и наших понтовых звезд типа Зинченка и Мудрика - две разные вещи. 2-ю лигу, да, еще потянет, но сборную - никогда.... Какие перспективы со словаками? Если только Ярмоленко по-настоящему намнет уши нашим звезданутым легионерам, то можем сыграть в ничью, если будет страшный фарт - можем даже выиграть, но это из области ненаучной фантастики... Дай бог чтобы я ошибся на этот раз. Но даже победа над словаками в итоге нам может ничего не дать....
😼
Причина у футболістах, які прийшли у збірну, як на відпочинок, або просто відбути номер, половина з яких "зіркові" долбойоби!
AK.228
Причина одна - тренер