Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2222
0

В Атлетіко Мінейро пояснили, чому Педріньо може повернутися у Шахтар

«Півники» були б не проти того, аби хавбек залишився в їхній команді до кінця року

В Атлетіко Мінейро пояснили, чому Педріньо може повернутися у Шахтар
Instagram. 13 червня Педріньо вдруге став батьком

Спортивний директор «Атлетіко Мінейро» Віктор Багі розповів, від чого залежить питання із потенційним поверненням 26-річного хавбека Педріньо до «Шахтаря», і за яких розкладів футболіст все ж таки може залишитися у стані «півників» мінімум ще на півроку.

«Що стосується Педріньо, футболіста, який нам дуже подобається, навіть Габі (Габріел Міліто – новий головний тренер «Атлетіко Мінейро» – прим. ред.) дуже подобається його футбол, ми знаємо, чого він може досягти. У Педріньо закінчується контракт [оренди], за яким «Атлетіко» вже заплатив за дві оренди, зробив велику інвестицію, щоб ми могли розраховувати на нього тут. Він продовжив контракт із «Шахтарем», має намір повернутися, але тут він щасливий».

«Нещодавно у нього народився другий син, йому подобається клуб, команда, повсякденне життя. Можливо, єдиною можливістю для нього залишитись тут буде продовження оренди, але без виплати компенсації. Це малоймовірно, але це теж спроба. Якщо це станеться, це буде можливо, але з огляду на продовження [контракту] та намір «Шахтаря» його повернути, це справді не неможлива, але малоймовірна подія», – заявив функціонер.

Раніше повідомлялося, що «Атлетіко Мінейро» хотів би продовжити термін дії оренди Педріньо, але не має на це фінансових можливостей.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.