Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
635
0

Рубен ДІАШ: «Роналду уособлює те, що можна мріяти»

Захисник збірної Португалії поділився очікуваннями від матчу проти Чехії

Рубен ДІАШ: «Роналду уособлює те, що можна мріяти»
УЄФА. Рубен Діаш

Захисник збірної Португалії Рубен Діаш поділився очікуваннями від матчу 1-го туру групового етапу Євро-2024 проти національної команди Чехії:

«Ми знаємо, якою якістю володіємо, і в яких умовах ми можемо зробити щось особливе. Наш успіх на цьому турнірі залежатиме від того, чи залишимося ми свіжими, з енергією і, після труднощів, що виникають, від нашої здатності продовжувати рости під час змагань.

Кріштіану Роналду уособлює те, що можна мріяти і досягати багато чого. Дуже приємно, що він з нами. У нас є досвід роботи зі старшими гравцями в поєднанні з молодими. Ми всі маємо досвід у своїх клубах і готові до таких змагань. На такому турнірі, як Євро, ми повинні зміцнити дух.

Буде важко, незалежно від того, хто гратиме. Ми знаємо, що Чехія – сильна команда. Ми вже добре їх знаємо і, очевидно, зосереджуємося на тому, що ми можемо зробити, тому наше мислення спрямоване на управління нашими очікуваннями, нашими зусиллями і на те, щоб бути готовими до змагань.

Хвилювання – це завжди добре, оскільки воно робить нас сильнішими і готує нас до всього, що може статися, тож я б сказав, що ми готові!».

Матч Португалія – Чехія відбудеться 18 червня о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.