Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 18 червня 2024, 12:34
64588
34

Сабо назвав гравців збірної України, які винні у поразці від Румунії

Екстренер національної команди виділив Луніна, Судакова, Мудрика і Циганкова

| Оновлено 18 червня 2024, 12:34
64588
34
Сабо назвав гравців збірної України, які винні у поразці від Румунії
Йожеф Сабо

Колишній тренер збірної України Йожеф Сабо висловився про гравців української команди після матчу 1-го туру групового етапу Євро-2024 проти Румунії (0:3).

«Жахливий настрій після гри. Стільки помилок робити, як робила збірна України... В першому таймі ми програли тактично. Румуни віддали нам м'яч і як тільки ми переходили на їхню половину поля, вони розпочинали пресингувати. В збірної України не було жодного гольового моменту. Лише два удари по воротах і все!

Лунін вважає себе великим воротарем? Вибий м'яч куди-небудь, коли важкий епізод, а він хоче своєму віддати. Віддав – тут же атака і забили... Куди він вибивав? Цей гол - його помилка. Другий гол Лунін пропустив під руками... Для чого говорити, що він кращий за Куртуа? Луніну потрібно йти з «Реала», або він сидітиме на лаві запасних і отримуватиме ці мільйони.

Судаков: кажуть, за ним спостерігають європейські клуби, а ви бачили Судакова в цьому матчі? Він повинний вести гру, бути активним. Що в результаті? Нічого! Не знаю, за що його хочуть купити.

Циганков – взагалі, жах. Не знаю, хто його хоче купити. Довбик теж себе не показав. Хоч хтось зі збірної України мав показати рівень. Цього не зробив ніхто. Мудрик – теж нуль. Граючи в АПЛ, потрібно показувати клас.

Футбол – агресивний вид спорту. У наших збірників агресії нуль цілих і нуль десятих. Я розривався на полі, коли грав і щось не виходило. Якщо запитати у цих хлопців, чи хотіли вони сьогодні виграти, що вони скажуть?! Вони перекочували м'яч на своїй половині. Виходить, що тренер збірної Румунії Йорданеску тактично переграв Реброва», – сказав Сабо.

Раніше Луческу розповів, чому Румунія розгромила Україну і назвав антигероя матчу.

Оцініть матеріал
(306)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Не абсолют. Усик залишив пояс IBF, зробивши подарунок для Дюбуа та Джошуа
Бокс | 26 червня 2024, 06:15 29
Не абсолют. Усик залишив пояс IBF, зробивши подарунок для Дюбуа та Джошуа

Олександр записав відеозвернення і чекає на поєдинок Ентоні та Даніеля

Ребров назвав стартовий склад збірної України на ключовий матч із Бельгією
Футбол | 26 червня 2024, 17:47 86
Ребров назвав стартовий склад збірної України на ключовий матч із Бельгією

26 червня о 19:00 у Штутгарті відбудеться матч 3-го туру групи E Євро-2024

Коментарі 34
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ukraine
Навіщо всі ці відбірні матчі, кваліфікації, ліги націй, товариські матчі, ...
Якщо в клювий матч ЧЕ - вийти і попередні передачі катати, або через заднього... ?
В чому логіка?
Команда не підготовлена для ЧЕ 2024
Це шок
232121
Все правильно, так не. приємно це все читати.але хвалені мільйонні мішки до серйозної бойні не готові...але на жаль це наші, кращі з кращих, це наш рівень... А те, що наші писар два роки писали скільки дають за Луніна скільки коштує Мудрик, це вже так дістало, але це теж дешевий рівень журналістів...⚽⚽⚽
yurchik553
В поразці України винні румуни, дуже гарно грали 
Перець
Все по ділу сказав як відрізав
SemenChu
В мене враження, що хлопці вийшли на поле або перевтомлені, або надламані чимось морально. Ну бо не може не бути мотивації в людей, які виступають на такому високому рівні за країну, та ще й в такі складні для країни часи, просто не може. Це нагадало мені той бій Володі Кличка з Брюстером, коли він тупо виглядав безсилим.
inflicted
по ходу, він єдиний, хто не боїться називати прізвища
potemkin78
а с левым флангом обороны у нас было усё ОК?
mrhami
румыны рвали жо за родину....нашим миллионерам бегать запад ло
BATI-GOOOOOL
Вставлю и я свои "пять копеек" в обсуждение.У нас была команда перенасыщена креативными игроками Цыганков,Мудрик,место нашли и Судакову с Шапаренко.А отбирать и подбирать кто будет ,престарелый Степаненко? Вся четверка выше названных игроков она только обозначает отбор,не умеют или не хотят или то и другое.Накреативили так что первый удар в створ на 77 минуте....Но ещё не всё потеряно,нам нужно верить и главное чтобы игроки поверили что они смогут выиграть эти 2 игры.И даже если первыми пропустят от словаков не раскисать а играть...По заменам на ворота Трубин,нападение Яремчук,вместо Шапаренко или Судакова Малиновский.Ну и если игра не пойдет у Цыганкова ,Ярмоленко можно выпускать минуте на 50-55.
ortomir
при сабо такого б не було.
C.Пеклов
Так ти ж напередодні говорив,що Україна вийде мінімум в півфінал?Заднім числом ми всі розумні!
Saar
Сказав вірно! Дні з дна: Лунін, Судаков, Матвієнко, Мудрик!
Vlad Holl
Головний винуватець - Ребров , він ставить на матч дубових Матвієнко і Степаненко , він повинен стимулювати , а не виходити з роздягальні. А що це Забарний сказав , що є гравці не пунктуальні і запізнюються на тренування . Це як ? Вась- вась  влаштував з міліонерами , а їх треба виховувати палкою.
Bernard6-9
По фактам раскидал, смиритесь все
Xvalenok03
Короче. Дед по всем звездам прошелся.
DK02
А коли останній раз, наша збірна не перекочує м'яч в центрі поля? Вони завжди так грають. До речі це стиль Динамо, а як тільки перейшли на півтора сантиметри центр, одразу втрата, чи пас супернику в ноги з двох метрів.
Александр Поляк
Тренера вините!на прошлом евро вышли в 1/4 с более скромным составом,сборная скована на поле,не знают куда пас отдать!кто идеолог?к футболистам претензий не имею,о слабой мотивации и кривоногости речь не идет
Ruslan Ivanovich
Если тренер лох вся команда такая, помню эпизод с пенальти когда нам не дали в игре с итальянцами там даже спелой видел как сбивали мудрика, тренер должен был поставить акцент , обратится к судьям пусть смотрят эпизод, устроить скандал вывести команду с поля,нет он просто терпило пожтому и команда терпил у него. Маркевича или кварцяного в сборную 
Умник
А остальные не виноваты.
Сука как же это достало.
Вместе со всей п...до братией Йожик вместе с мегого журналюхами иди на юг.
Вы позорите 30 лет мою страну в которой я живу.
Еще и зарабатываете с нее.
Senior
А на мою думку - повністю навпаки. Кого було хоть трішки видно, було бажання  і сміливість грати - це Судаков, Мудрик, Циганков. А найбільше дно - це Зінченко (чемпіон з пасів назад), Ярмоленко (взагалі повний нуль) і Лунін. Заміни Реброва - верх недоцільності. Хто грав добре - був замінений. Хто ходив по полю як муха без лап - залишились продовжувати цей сором.