Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
293
0

Трент АЛЕКСАНДЕР-АРНОЛЬД: «Я радий, що ми перемогли»

Півзахисник збірної Англії прокоментував перемогу над Сербією

Трент АЛЕКСАНДЕР-АРНОЛЬД: «Я радий, що ми перемогли»
УЄФА. Трент Александер-Арнольд

Півзахисник збірної Англії Трент Александер-Арнольд прокоментував перемогу над національною командою Сербії (1:0) у матчі 1-го туру групового етапу Євро-2024:

«Я щасливий, що ми здобули перемогу. Це було нашою метою, адже дуже важливо розпочати турнір з перемоги. Ми знали, що у нас є гравці та команда, які здатні перемогти, і ми це довели. Це була дуже, дуже важка гра. Нам довелося помучатися. Але ми добре грали, створювали свої моменти і чудово захищалися.

Я вважаю, що добре зіграв у півзахисті. Це було фізично складно, але коли ти граєш з такими гравцями, як Деклан і Джуд, і з досвідченою четвіркою захисників позаду тебе, які чудово спілкуються, говорять з тобою протягом гри, тоді важко помилитися.

Давайте збережемо цей імпульс. Це була перша гра, тому не будемо забігати наперед. Ми знаємо, що здобули перемогу, ми багато працювали, тому ми це відчуємо, але в той же час ми знаємо, що нам потрібно вдосконалюватися.

Тренер, Стів Холланд і я доклали багато зусиль, щоб я зіграв у півзахисті, тому я був добре підготовлений і знав, що від мене вимагається. Сподіваюся, вони відчули, що я впорався з цим завданням, оскільки врешті-решт ми здобули перемогу».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.