Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
281
0

Джуд БЕЛЛІНГЕМ: «Ми дотримувалися власних стандартів»

Півзахисник збірної Англії прокоментував перемогу над Сербією

Джуд БЕЛЛІНГЕМ: «Ми дотримувалися власних стандартів»
УЄФА. Джуд Беллінгем

Півзахисник збірної Англії Джуд Беллінгем прокоментував перемогу над національною командою Сербії (1:0) у матчі 1-го туру групового етапу Євро-2024:

«Це була хороша гра. Сербія була хорошою, міцною, сильною командою. Було важливо, щоб ми добре підготувалися, і ми це зробили. Команда все зробила правильно, і ми знали свої ролі. Ми дотримуємося наших власних стандартів і граємо з опонентом, який стоїть перед нами. У таборі позитивний настрій – рухаємося вперед, до наступного матчу.

Це нормально бути мною – могло бути гірше. У мене така чудова мережа підтримки. Футбол – це найпростіша частина.

Перший тайм показує, чому ми можемо забивати голи будь-якій команді, а другий тайм показує, що ми завжди можемо зберегти ворота сухими. Нам довелося трохи постраждати, але ми не пропустили, а коли ви це робите, вам потрібно забити лише один гол, щоб виграти гру. Загалом, ми будемо задоволені цим виступом.

Забивати за Англію в будь-який час – це дуже приємно, особливо коли це приносить нам перемогу і три очки, і, сподіваюсь, налаштує нас на хороший виступ. Святкування присвячене грі, яку ми називаємо «Вовк», але насправді це для персоналу за лаштунками – вони не отримують подібних нагород, але ми дуже цінуємо їхню працю.

Мені просто подобається грати у футбол. Я сприймаю кожну гру як окремий матч, а не заглядаю занадто далеко в майбутнє. Я відчуваю, що можу змінити ситуацію в будь-якій грі. Я граю безстрашно, тому що це те, що я люблю робити. Це не робота, а задоволення.

Мені сподобалося грати в півзахисті Англії. У нас був чудовий баланс з м'ячем і без нього. Трент був блискучим, він диктував гру. Він завжди позитивний, і це дуже допомагає таким, як я, тому що я люблю атакувати і проникати до задньої лінії. Як завжди, Деклан Райс був фантастичним. Я з нетерпінням чекаю, щоб побачити, як далеко ми зможемо зайти і який потенціал у нас є.

Я відчував себе дуже впевнено, виходячи на майданчик. Я не міг дочекатися, щоб зіграти в такому дивовижному турнірі з такою чудовою групою гравців. Ви могли бачити, що я насолоджувався футболом, виходив на м'яч і намагався зробити так, щоб все вийшло. Гол з'являється завдяки чудовим рухам чудових гравців; такі чарівні моменти, коли все відбувається природним чином, дуже приємні».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.