Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 16 червня 2024, 23:24
3922
1

Тренер Румунії: «Ми поважаємо збірну України, але нам нема чого боятися»

Едвард Йорданеску провів прес-конференцію напередодні матчу Євро-2024

| Оновлено 16 червня 2024, 23:24
3922
1
Тренер Румунії: «Ми поважаємо збірну України, але нам нема чого боятися»
УЄФА. Едвард Йорданеску

Головний тренер збірної Румунії Едвард Йорданеску провів прес-конференцію напередодні матчу Євро-2024 проти збірної України, який відбудеться в Мюнхені 17 червня о 16:00 за київським часом.

«Ми готові до будь-яких сценаріїв. Ми хочемо знаходити рішення, залишаючись у той же час вірними своїй ідентичності. Ми повинні бути кращими у певні моменти, інакше буде дуже складно. Збірна України має гравців, які виступають в Англії. Якщо постійно грати у європейських клубних турнірах, це має певну цінність.

Ми поважаємо збірну України. Їхній тренер досяг неймовірних результатів, але коли настає початок матчу, багато речей вже не мають значення. Наша знервованість – частина того, що відбувається на цьому турнірі. Ми повинні направити її у потрібне русло, перетворити на позитивну енергію. Ми повинні бути розумними та впевненими. Ми на фінальному турнірі, тому нам нема чого боятися.

У свій день народження я бажаю, щоб усі були здорові, оскільки до офіційного початку Євро залишилося лише кілька годин. Я хочу побачити найкращу версію збірної Румунії. Я бажаю, щоб кожен з нас був упевнений у першій грі, переконаний, що ми можемо це зробити, а також готовий віддати всі сили на полі, щоб представляти Румунію так, як вона має бути представлена.

Ми маємо лише кілька незначних проблем зі станом футболістів. Ми сподіваємося, що до завтрашнього дня всі вони будуть гаразд. У нас є ще кілька гравців, які не повністю відновилися, але у нас є рішення. Це те, чого ми хотіли – опинитись на Євро. Ми створили цю нагоду і готові віддати всі свої сили. Нам подобається Німеччина, і ми хочемо залишитися тут якнайдовше, тому ми боротимемося за свій шанс.

Я обіцяю вболівальникам – і говорю це дуже щиро – що команда віддасть всі сили на поле. Наші суперники з самого початку будуть користуватися нашою повною повагою, але ми хочемо переконатися, що все йде добре. Румунія останнім часом не так добре виступала на чемпіонатах Європи, тому ми намагаємось виступити краще, ніж минулого разу. Ми намагаємося бути взірцем для наслідування для нашої молоді.

Ми хочемо, щоб усі румуни, де б вони не знаходилися, ідентифікували себе з національною збірною, щоб ми представляли кожного румуна. Коли є єдність, дух і наполеглива праця, все можливе. У нас багато сподівань щодо завтрашнього матчу, але на нас лежить велика відповідальність. Наша команда готова. Наша перша мета – вийти з групи, але ми маємо діяти крок за кроком. Якщо ми зіграємо якнайкращим чином, я впевнений, що у нас будуть шанси».

Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ВАЛ
Україна вперед до ПЕРЕМОГИ!!!