Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
1516
0

Мама Луніна: «У дитинстві Андрій міг бути польовим. Але бігати не любив»

Світлана розповіла про дитинство голкіпера збірної України та мадридського Реала

Мама Луніна: «У дитинстві Андрій міг бути польовим. Але бігати не любив»
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Лунін

Мама 25-річного голкіпера мадридського «Реала» та збірної України Андрія Луніна Світлана розповіла, як у дитинстві її син захоплювався футболом і відповідально ставився до тренувань:

«Він не дозволяє собі давати слабинку. Це стосується і не тільки тренувального процесу. Режим, харчування, постійний контроль ваги, калорій, зайвого не можна з'їсти. Іноді своїй дитині дивуюся і ним захоплююсь, наскільки він вміє тримати себе постійно під контролем. Але він такий з дитинства. Якщо не можна, то не можна. Якщо треба такий режим, значить буде. У нього ніколи не було канікул, тому що постійно якісь переїзди, ігри, тренування. Він не дозволяв собі багато відпочивати, щоб не втрачати форму.

З першого по четвертий клас він ще й навчався на відмінно. У нас з ним була домовленість: прийшов зі школи, вивчив уроки, склав на завтра портфель, а далі вже футбол, м'ячик, тренування. Якщо не тренування, то це може бути футбол з однолітками або навіть зі старшими хлопцями, біля будинку.

Почались у хлопчиків комп'ютерні ігри. Йому, звичайно, також хотілося, тож ми купили йому комп'ютер. Андрій спробував ці ігри: «Класно, але це не моє». М'яч – і на двір. Живе спілкування для нього було найважливіше. Збирав біля себе хлопців з двору, всіх розставить, він на воротах. Інколи міг і польовим бути, але він сам в інтерв'ю говорив, що багато бігати він не любив. Тому позиція на воротах – це його», – сказала Світлана.

17 червня Лунін разом із збірною України зіграє перший матч на Євро-2024 проти команди Румунії.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.