Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 16 червня 2024, 18:47
1407
0

МИКОЛЕНКО: «Відчуваю себе вже краще. Можу дійти до їдальні, це головне»

Захисник збірної України розповів про своє самопочуття

| Оновлено 16 червня 2024, 18:47
1407
0
МИКОЛЕНКО: «Відчуваю себе вже краще. Можу дійти до їдальні, це головне»
УАФ. Віталій Миколенко

Захисник збірної України Віталій Миколенко, який зазнав травми в товариському матчі з Молдовою (4:0) та тренується в таборі команди за індивідуальною програмою, розповів про своє самопочуття:

«Почуваюся вже краще – до їдальні дійти можу, це зараз найголовніше для мене. А якщо без жартів, то вже почав працювати в залі двічі на день. Сподіваюся, що незабаром повернуся й на поле.

Таких травм, як ця, я в себе не пригадую. Саме такої не було. Можна сказати, обійшлося, тому що проблем зі зв'язками немає, лише сильний забій. На відновлення потрібен деякий час. Наразі лікарі не дають ніяких прогнозів. Усе залежить від того, як упорається мій організм. Ми надаємо головному тренеру інформацію про мій стан щодня. Я прогресую й дуже хочу вийти на поле. У всякому разі, буду із командою у Мюнхені.

У мене вже є відчуття, що Євро розпочалося. Ми вже знаходимося на нашій базі, і я навіть бачив наших уболівальників на відкритому тренуванні збірної. Хороші відчуття – наші матчі вже близько.

Коли я травмувався, мені було психологічно важко. Коли ти відновлюєшся й довго йдеш до цього Євро, а потім знову травмуєшся – це складно. Але потім, коли побачив результат МРТ, зрозумів, що я досі у грі. Зараз працюю на всі сто відсотків щодня, а що буде далі – побачимо.

Усі ми дивилися матч-відкриття чемпіонату Європи. Німці, можна сказати, переїхали шотландців, хоча я особисто був за Шотландію, тому що в моїй команді (Евертоні_ є гравець із цієї країни (Нейтан Паттерсон). Він наразі теж травмований і не поїхав на Євро. Я сказав йому, що буде нічия або шотландці виграють, але зрозумів, що не розуміюся на футболі. Адже шотландці навіть не завдали жодного удару в площину воріт».

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.