Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 15 червня 2024, 14:44
313
1

РОДРІ: «Ми з Хорватією дуже добре знаємо одне одного»

Півзахисник збірної Іспанії поділився очікуваннями від матчу проти Хорватії

| Оновлено 15 червня 2024, 14:44
313
1
РОДРІ: «Ми з Хорватією дуже добре знаємо одне одного»
УЄФА. Родрі

Півзахисник збірної Іспанії Родрі поділився очікуваннями від матчу 1-го туру чемпіонату Європи 2024 року проти національної команди Хорватії:

«Ми з Хорватією дуже добре знаємо один одного з багатьох різних турнірів. Багато в чому баланс матчу буде залежати від того, хто домінуватиме в середині поля. Хорватія має одних з найкращих гравців у світі на цих позиціях.

Хорвати знають, як дуже розумно керувати матчами. Це буде найскладніша частина гри. Наскільки запекло вони конкурують і наскільки добре вони керують темпом матчу. Нам потрібно бути сконцентрованими та інтенсивними.

Завжди є нерви, завжди є тиск, особливо на початку, щоб побачити, наскільки добре ти себе представив, наскільки ти конкурентоспроможний. Хорватія – вимогливий суперник, і ми повинні бути суперсвідомими того, що потрібно для перемоги в короткому турнірі. Ніяких помилок, ніякої втрати концентрації. Це абсолютно ключовий момент.

Ми будемо йти гра за грою, ми будемо змагатися, ми будемо домагатися хорошого результату, і саме від цього зростає впевненість. Я не з тих, хто думає про середньострокову чи довгострокову перспективу в турнірі. Коли твоя робота була хорошою та інтенсивною, тоді ти готовий робити крок за кроком.

Іспанія показала, що вона за команда. Ми грали і змагалися з найкращими збірними, ми перемогли Італію, ми перемогли Хорватію, ми зіграли внічию з Бразилією, ми програли передостанній фінал Ліги націй дуже хорошій команді Франції, якій було важко нас обіграти. Команда, яка знає, як скористатися великими моментами, найімовірніше, виграє це Євро.

Єдиний «стиль», який мене цікавить, – це той, який приносить перемогу. Те, що тренер каже нам робити, щоб перемогти наших суперників – це і є наш стиль. Стиль сам по собі нічого не виграє. Це помилка. Очевидно, що у Хорватії важко відібрати м'яч, вони нескінченно бігають, вони завдають шкоди, коли втрачають м'яч – тому нам потрібно домінувати над м'ячем і грою.

Ми не дивимося на окремих гравців, як Лука Модрич, ми дивимося на Хорватію як на суперника – де ми можемо завдати їм шкоди, де вони кращі чи гірші. Це те, про що ми говоримо під час перерв у командному готелі. Ми граємо не проти Луки Модрича, ми граємо проти дуже хорошої команди з великою кількістю талантів. Вони дуже конкурентоспроможні. Вони б'ються до кінця. Вони вірять до кінця. Вони дуже скромні, вони працюють разом. Іноді здається, що ти їх переміг, але вони долають ситуацію.

Хорватія дуже хороша в таких ситуаціях, як післяматчеві пенальті, на останніх хвилинах ігор, тому я думаю, що ми повинні бути дуже сконцентровані. Це буде важка гра для нас, тому що ми дуже добре знаємо один одного. Ми є футбольними командами одного типу. Буде цікаво, як все складеться завтра, але я вірю в своїх товаришів по команді.

У нас було достатньо часу, щоб трохи відновитися. Такі гравці, як я, грають всі хвилини до останньої частини сезону. Це означає, що ми трохи втомилися. Але ми готові продовжувати, і все добре».

Матч Іспанія – Хорватія відбудеться 15 травня о 19:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
Навіщо тобі післяматчеві пенальті з Хорватією в першому турі!??