Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
213
0

Луїс ДЕ ЛА ФУЕНТЕ: «Представляти Іспанію – велика відповідальність»

Головний тренер збірної Іспанії поділився очікуваннями від матчу проти Хорватії

Луїс ДЕ ЛА ФУЕНТЕ: «Представляти Іспанію – велика відповідальність»
УЄФА. Луїс де ла Фуенте

Головний тренер збірної Іспанії Луїс де ла Фуенте поділився очікуваннями від матчу 1-го туру чемпіонату Європи 2024 року проти національної команди Хорватії:

«Кожен з нас має величезний талант, і якщо ми будемо працювати разом, поставимо цей талант на службу команді, то ми будемо в хорошому становищі. Представляти Іспанію – це величезна відповідальність для мене, адже ми представляємо націю, всіх вболівальників. Але ми можемо бути спокійні. Ми хочемо добре почати. Іспанія – найкраща країна у світі, як на мене. Я дуже пишаюся тим, що я іспанець.

Ми сильна команда і можемо конкурувати на найвищому рівні – мої колеги з інших збірних це визнають. Ми починаємо нашу кампанію проти іншої неймовірно сильної команди, тому ми повинні бути на висоті.

Ми повинні конкурувати, ми повинні продовжувати наполегливо працювати. Ми змагаємося на максимумі, і тоді, іноді, футбол може ставитися до тебе по-різному. Але твоя совість чиста. Мета полягає в тому, щоб поставити себе в позицію конкурента, щоб досягти чогось великого.

Ти задоволений, коли ти віддав усе і не можеш дати більше нічого – тоді, можливо, ти зможеш зробити щось у цьому великому турнірі. Я ставлюся до цього турніру з відповідальністю, зі спокоєм. Така поведінка допомагає всім нам. Ми пишаємося і сповнені амбіцій. Гравці віддані справі, але спокійні, і ми хочемо добре почати, передати переконання, що ми можемо зробити тут щось важливе».

Матч Іспанія – Хорватія відбудеться 15 травня о 19:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.