Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Америки
|
302
0

Колумбія – Болівія. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Колумбія – Болівія. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine

16 червня на «Ренчлер Філд» пройде товариський матч, в якому збірна Колумбії зустрінеться зі збірною Болівії. Поєдинок розпочнеться о 00:00 за київським часом.

Колумбія

Команда не змогла кваліфікуватись на минулий чемпіонат світу. Але непогано виглядала на попередньому Копа Америка, де вдалося закінчити третіми. Потім був гідний старт нової кваліфікації: там восени було порівну перемог і нічиїх, по три, що дозволяє кавовим бути серед лідерів поточної турнірної таблиці. Свою безпрограшну серію вдалося продовжити і в товариських поєдинках. 2023-й закінчили перемогами над Венесуелою та Мексикою. А цього календарного року підопічні Нестора Лоренсо збирали вражаючі скальпи. У березні вони перемогли Іспанію з рахунком 1:0, потім змогли перестріляти у контрольному поєдинку Румунію з рахунком 3:2. Ну, а літній збір розпочався з того, що північноамериканці декласували США, зумівши обіграти майбутнього господаря Копа Америка на його полі з рахунком 5:1.

Ставки на матч Колумбія – Болівія

Болівія

Збірна вважається найгіршою у всій Південній Америці. Минулого року вона не вийшла до плей-оф Копа Америка, ставши останньою, п'ятою командою у своїй групі. Не вдалося особливо додати і в рамках нової кваліфікації до мундіалю. Так, підопічні Антоніо Карлоса Заго змогли якось виграти, оформивши 2:0 з Перу - звичайно ж, у своєму рідному Ла-Пасі, в екстремальних умовах високогір'я. Але в решті п'яти відбіркових поєдинків були лише поразки при всього парі забитих м'ячів. Після зимової паузи вдалося порадувати вболівальників перемогою над європейським андердогом, Андоррою, але до цього поступалися 2:3 Алжиру. А літо розпочали з 0:1 проти мексиканців. Це було ще непогано: Еквадор взагалі дозволив забити наприкінці гол престижу, в результаті звівши до 3:1 на свою користь.

Статистика особистих зустрічей

Зелені востаннє вигравали ще 2003 року. А в крайніх семи матчах вони вичавили лише одну нічию.

Прогноз

GGBET розуміє, що болівійці настільки ж слабші за колумбійців, що й за еквадорців. Ставимо на те, що кавові виграють при форі -2 голи (коефіцієнт - 1,87).

Прогноз Sport.ua
Колумбія
16 червня 2024 -
00:00
Болівія
Фора Колумбії (-2) 1.87 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.