Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 18 червня 2024, 12:43
5971
0

ФОТО. Друге тренування збірної України за день та офіційні костюми

Команда Сергія Реброва продовжує підготовку до матчів Євро-2024 у Німеччині

| Оновлено 18 червня 2024, 12:43
5971
0
ФОТО. Друге тренування збірної України за день та офіційні костюми
УАФ

Друге за день тренування національна команда України 14 червня провела вже за більш сприятливих погодних умов: на противагу ранку дощу не було. Однак сонце, хоч і світило, аж ніяк не гріло. Нині у землі Гессен відверто осіння погода, тож куртка на початку червня тут цілком доречна.

«Домашнє» поле збірної України розташоване просто на вершині пагорба, з якого відривається чудовий краєвид на містечко Таунусштайн, де мешкають синьо-жовті. Власне, збірна розташувалася на околиці згаданого міста, де небагато мешканців. Крім того, згідно з вимогами безпеки Німеччини та організаторів Євро-2024 територія готелю повністю огороджена парканом, відтак несподіваних гостей у таборі команди годі чекати.

За умов, коли ніщо не відволікає від концентрації на підготовці до старту фінального турніру, збірники провели вечірнє тренування. Основна частина заняття була присвячена відпрацюванню володіння м'ячем, передачам та виконанню тактичних завдань тренерського штабу. Під час ігрових серій хлопці демонстрували завзяття та жагу до боротьби за кожен м’яч: відчувається наближення Євро, на якому кожен із присутніх у таборі команди бажає отримати свій час для участі в іграх. Завершили тренування ударами по воротах та стретчингом для відновлення м’язів.

Також вдень 14 червня гравці національної команди сфотографувалися в нових офіційних костюмах стилю «смарт кежуал», пошитих на замовлення УАФ ательє індивідуального пошиву класичного одягу Indposhiv. Прем’єра нового луку збірної відбудеться вже 15 червня, коли гравці національної команди України виїдуть зі своєї тренувальної бази в аеропорт, тримаючи курс на Мюнхен, місце свого старту на Євро-2024.

ФОТО. Друге тренування збірної України за день та офіційні костюми

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.