Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Америки
| Оновлено 15 червня 2024, 04:08
1015
0

Гватемала – Аргентина. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

| Оновлено 15 червня 2024, 04:08
1015
0
Гватемала – Аргентина. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine. Ліонель Мессі

15 червня на «Федекс Філд» пройде товариський матч, в якому збірна Гватемали зустрінеться зі збірною Аргентини. Поєдинок розпочнеться о 03:00 за київським часом.

Гватемала

Команда ніколи не пробивалася на чемпіонат світу. Але колись, у 1967-му році, La Celeste y Blanco перемагали у регіональному турнірі – Золотому Кубку КОНКАКАФ. На останньому такому турнірі нагадали про себе, вперше за більш ніж десятиліття, з 2013-го року, вийшли до чвертьфіналу. Наразі головним було відіграти пару відбіркових матчів на чемпіонат світу. Домініку на своєму полі розгромили 6:0 із дублем Галіндо. А потім була подорож до Британських Віргінських островів. Там вийшло здобути нехай не таку велику, але теж досить впевнену перемогу, 3:0. Але і після цього підопічні Луїса Фернадо Тіни не роз'їхалися по своїх клубах (до речі, в основному місцевих). Вони виступатимуть спаринг-партнерами для аргентинців, для чого навіть перебралися до США.

Ставки на матч Гватемала – Аргентина

Аргентина

Збірна зараз має щось типу золотого дубля. Вони позаминулого року нарешті виграли титул чемпіона світу. Нині ж готуються до захисту статусу переможця Копа Америка. І небесно-блакитні виглядають справді добре. Так, була осічка наприкінці минулого року, коли вдома отримали 0:2 від Уругваю. Але це виняток, разовий. І після нього підопічні Ліонеля Скалоні знову вигравали вже в товариському форматі. У березні вони змогли забити по три голи таким супротивникам, як Сальвадор та Коста-Ріка. Тепер, вже прибувши до Сполучених Штатів, фаворит провів контрольний поєдинок у ніч на понеділок проти міцного Еквадору. Там усе звелося до єдиного голу Ді Марії, який був забитий ближче до кінця першого тайму.

Статистика особистих зустрічей

Усього було проведено 3 товариські поєдинки, все в інтервалі 2008-2018. Усі вони закінчилися незмінно перемогами представника Південної Америки.

Прогноз

GGBET не чекає серйозної боротьби з боку номінального фаворита. Тут варто використовувати ставку на те, що Мессі та компанія виграють за фори -1.5 (коефіцієнт - 1,64).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.