Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
77408
149

Арсенал шокував Зінченка своїм рішенням напередодні Євро-2024

Лондонці виставили українця на трансфер

Арсенал шокував Зінченка своїм рішенням напередодні Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

27-річний захисник «Арсенала» Олександр Зінченко може залишити лондонський клуб влітку.

За інформацією порталу TBR Football, «каноніри» напередодні старту Чемпіонату Європи з футболу 2024 повідомили Зінченку, що більше не розраховують на нього у наступному сезоні й те, що його виставлено на трансфер. Головний тренер «Арсенала» Мікель Артета визначив, що Олександр не відповідає рівню команди, хоча і поважає українця.

Цього сезону Зінченко за «Арсенал» відіграв у всіх турнірах 35 матчів, забив два голи та віддав одну результативну передачу.

Раніше повідомлялось, що «каноніри» поки не розпочали перемовин щодо продовження контракту Зінченка і можуть його продати цього літа за суму понад 20 мільйонів євро.

Оцініть матеріал
(762)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Вони обіграли Україну. Відома перша команда, яка вилетіла з Євро-2024
Футбол | 22 червня 2024, 00:19 16
Вони обіграли Україну. Відома перша команда, яка вилетіла з Євро-2024

Польща втратила всі шанси вийти з групи D у плей-оф чемпіонату Європи

Мудрик відповів уболівальнику на прохання пояснити квіти дівчині з росії
Футбол | 22 червня 2024, 07:01 38
Мудрик відповів уболівальнику на прохання пояснити квіти дівчині з росії

Михайло вирішив використати фразу Віктора Януковича, яка вже стала мемом

Коментарі 149
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
adidas777
Таке враження що це було зроблено спеціально, за день до початку Євро! 
Бажаю Арсеналу від душі ще 10 років наперед просирати успішно чемпіонат та ЛЧ  Це вони і без мого побажання чудово роблять вже багато років! 
samird
Є показовий приклад Граніта Джаки, якого теж в Арсеналі затюкали та списали. І який просто блискуче проявив себе в Байері. Я ще наприкінці сезону писав, що Зінченко треба йти з Арсеналу - там вже діла не буде. Але тут головне не помилитись з новою командою і його місцем в ній як в цілому, так і на полі.   
serhiy
Гірше ніж москалячі воші можуть бути тільки українські гниди.Обісрали в коментарях гравця збірної України. Ну а що такого,ви ж малороси .
vbrjkf
Ну все, тепер він буде рвати кігті на Євро, щоб доказати, що він кращий. Звісно, якщо Миколенко не повернеться...
Злий Глобинець
Нічого страшного. Зінченко добротний гравець, попит на нього буде. Перейде в якийсь хороший європейський клуб, можливо не топ, але як мінімум це буде рівень постійного учасника Ліги Європи чи Ліги Конференцій. Ще років 5 пограє.
Falko
Так це не Арсенал, це TBR Football шокував Зінченка ) Арсенал поки мовчить.
І цейво, sport.ua, не допрацьовуєте. Де новина: "Обличчя Зінченка після того, як Арсенал шокував його своїм рішенням напередодні Євро-2024"?
anacreon
Удачі Арсенау знайти для Зіни клуб, який буде платити захмарну зарплату.
Сумно, що якось так вийшов другий сезон. Вже б краще залишався і в Сіті і отримав требл.
То носили на руках перший сезон, а тепер не потрібен. Навіть цікаво подивитися на Арсенал без Зіни. Чи скотиться де був чи на помітить втрати.
Єдина користь - Зіна перестане травмуватися в іншому клубі. Бо в Артети сильні навантаження.
Harun Bakircioğlu
Думаю, это полная фигня, не соответствующая действительности. Журналисты сомнительного качества любят придумывать новости. Там второй фамилией фигурирует Тирни. Давай-ка такую новость напишем - один в аренде, второй 5 матчей сидел, их точно собрались продавать.
Хотя в духе Арсенала Арсена Венгера избавиться от "старых" игроков, которым 27 лет. Зинченко, если что входит в пятерку самых "старых" игроков Арсенала. Вот так время и пролетело, и латераля из него не сделали и в полузащиту к тридцатнику становиться поздно.
Cruyff
Зінченко ніякий не крайній захисник. Як півзахисник в Європі поки не реалізувався. 
Пасом впоперек- назад, далеко не заїдеш. 
Але дивує тут інше, а саме Артета, який працював з Зіною ще з Сіті. 
bzzzzzz
Что значит не соответствует уровню команды ? Можна подумать там у Арсенала по 10 Винисиусов на позицию. Сказали б уже прямо что дело в ЗП. Или хотят заработать просто на трансфере.
🔱Avtoigor🔱
Сашко в останній час грає не дуже, навіть не знаю з чим це пов'язане. Те що він не захисник це 100%, але тренери його постійно туди пхають, може саме це і є причина, чому в нього "не йде гра" , це лише мої думки з цього приводу. В останніх матчах припускався багато помилок і обрізок, не бачу в ньому самовіддачі на полі.
Скоріш за все його продадуть, що це буде за клуб ми можемо тільки гадати, але без роботи він не залишиться. Арсеналу він вже давно не грає з перших хвилин, все до того йшло, рано чи пізно його б продали. В збірній він лише тому, що тренер дає йому кредит довіри, але з такою грою, яку він демонструє, Ребров скоро посадить його на лаву.
umnuy2
дохера возомнили с себя эти арсы-жезус с зиной им показали(практически научили) что можно за титул биться а не в опе быть где они были всегда....думаю они и в четвёрку не попадут в следующем сезоне-там есть кому их на место поставить(Челси,нькаст,МС,МЮ,Ливер)
ВАЛ
Удачі О.Зінченку в новому клубі!!!
Remark
Ну тепер Зіна буде рвати на Євро, щоб довести канонірам їх помилку.
Mac_Gyver
У Зины есть футбольный интеллект. Он может принять нестандартное решение. Ранее его козырями являлись высокая скорость принятия решений и быстрая реакция. Из-за этого он гениально играл МЕЖДУ линиями. Как в нападении, так и в защите. Он очень часто прерывал чужие передачи и отдавал отличные передачи вразрез. Как для чистого же защитника он слишком слаб физически, недостаточно цепкий и жёсткий. К тому же Зина игрок настроения. Без куража он играть не умеет и быстро "наедается" футболом. Наверное, ему лучше выходить на замену. Возможно также, что свои козыри (скорость) он уже растерял с возрастом (хотя вроде не старый ещё). По-крайней мере, в последнее время он перестал показывать свои лучшие качества.
nick07
а чим шокував? враховуючи, що Зіна не був основним гравцем, то новину про можливий трансфер мав очікувати будь-якої миті. 
Навряд чи подібні чутки чи повідомлення впливають на професійний рівень футболіста. Це ж не ДЮСШ до 10 років, коли діти можуть розплакатись у випадку поразки
vazazh
Ще раз - ну треба дивитися на реалії, а не на те, що це формальнро гравець збірної України. Чи демонструє він гру 4-5 річної давнини? Відповідь - ні. Чому Гвардіола, який був задоволоений ним в ці роки - скинеув баласт? Чому Арс, в кінці зрозумів що це баласт, а тому що немає гри потрібного рівня. Сплавити його буде важко - не ає покуаців. Нічого на Евро він не покаже, бо вже не здатний (це моя думка - буду радийц, якщо він зрозуміє свій стан і витисне з себе максимум). А так - в Колгоспник Рівне.
vazazh
Та не катить бочку на всіх. Подивиться правді в очі. Чи відповідає Зіна рівню АПЛ? Відповідь ще з минулого року - ні!. І це факт. На жаль він сам не зрозумів, що треба працювати, а не давати просранні розмови. Хто за ним гонеться? Та не має бажаючих, знайти клуб - буде пролблемою. Може десь сауди, чи щось нижче, ну АПЛ-2. Хто ще не зрозумів цього, з коментів - мені жаль. Його також. Бо сам винен.
Alex86 1
А как он матчи проводил за них? "логика" )
alex belogubko
к этому шло --пошёл по пути КОНО--выгнали с команды потом сборной --это не УПЛ там прислушиваются к мнению специалистов и болельщиков