Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 12 червня 2024, 13:53
9906
5

Маркевич розповів, хто замінить Миколенка у складі збірної України

Ще невідомо, чи зможе захисник «Евертона» зіграти на Євро

| Оновлено 12 червня 2024, 13:53
9906
5
Маркевич розповів, хто замінить Миколенка у складі збірної України
Getty Images/Global Images Ukraine

Головний тренер львівських «Карпат» Мирон Маркевич розповів, хто замінить захисника англійського «Евертона» Віталія Миколенка у складі національної збірної України, якщо той все ж пропустить Євро-2024 через травму:

«Ясно, якщо у Миколенка діагностують складне пошкодження, то його замінить Зінченко. Кандидат номер один на цю позицію. А те, що в нього змазана була кінцівка клубного сезону, то таке. У Зінченка стільки досвіду за плечима, що він тільки на цьому може виїхати. Не «стушується» точно. Він у «Манчестер Сіті» чудово грав саме на позиції лівого захисника. Олександр дуже хороший у підіграші. Він практично не губить м’ячі. Один з найкращих наших оборонців у цьому плані.

Якщо ж Олександра порівняти з Миколенком суто в захисному плані, то Віталій трохи сильніший. Більш цупкий. Більше сконцентрований саме на оборонних діях».

Нагадаємо, в першому таймі матчу проти Молдови Віталій Миколенко отримав травму, через що був замінений ще до перерви.

Оцініть матеріал
(65)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
box2box
Закапітанив дід... Що він сказав нового, несподіванного?
i.Serge
Дай Бог, Миколенко здоровья. И чтоб восстановился, хотя б к бельгийцам. А если, не дай Бог, не поедет на ЕВРО, желаю ему восстановиться к Олимпиаде. Когда-то у нас было полно левых беков  - Миколенко, Корниенко, Соболь, Михайличенко; также могли сыграть там  на неродной позиции Зинченко, Караваев, Матвиенко... А сейчас все либо вообще канули в нибытие, либо в ужасной форме, либо травмированы. Пожалуй, стоило бы Дубинчака вызвать, но он никогда не играk за сборную (правда был в запасе с итальянцами) В приниципе, слева в защите, пожалуй, смогли бы сыграть Вивчаренко или Брагару, но всё это накануне Евро выглядит фантастически
vbrjkf
"... Олександр дуже(!) хороший у підіграші. Він практично не губить м'ячі." У підіграші своїм захисникам? Як можна губити м'ячі, коли 90% передач або назад або поперек поля. Зінченко на полі відіграє, так би мовити, роль "стінки" між захистом і півзахистом. Навіть молодий Тимчик виглядає креативніше в плані розвитку атаки. Мирон Богданович, напевне, "прикольнувся" над Зінченком...