Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 11 червня 2024, 23:49
1417
2

РЕБРОВ: «Перемога в останньому матчі дає впевненість перед стартом Євро»

Головний тренер збірної України прокоментував перемогу над Молдовою

| Оновлено 11 червня 2024, 23:49
1417
2
РЕБРОВ: «Перемога в останньому матчі дає впевненість перед стартом Євро»
Getty Images/Global Images Ukraine. Сергій Ребров

Головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів на післяматчевій прес-конференції в Кишиневі про підсумки останнього товариського матчу перед Євро-2024 – проти команди Молдови (4:0):

«Товариські матчі точно допоможуть. Ми планували ці зустрічі, дуже задоволений, що закінчили їх без травм – це дуже важливо. Розберемо і цю гру. Не важливо, як її зіграли – дуже важливо розібратися та спокійно готуватися до Євро.

Травма Миколенка? Це інший гомілкостоп, не той самий, що був травмований раніше. Сподіваюся, що після обстеження все буде нормально.

Враження після перемоги над Молдовою? Повірте, завжди є що аналізувати, незалежно від рахунку. Наскільки задоволений командою в цих товариських матчах? Для цього їх і проводили. Розуміли, що будуть помилки, повинні їх виправляти.

Я задоволений перемогою в останньому матчі. Отримали впевненість перед Євро. І це дуже важливо, щоб у таборі збірної була хороша атмосфера.

Всі мали зрозуміти, чому ми грали цей матч – він останній перед Євро. Я ніколи не люблю когось виділяти. Важливою є перемога і факт останнього спарингу перед Євро.

Це дуже велика подія, що ми потрапили на Євро-2024. Велика подія для країни, що перебуває у стані війни. Ми вдячні всім вболівальникам. Всі гравці та тренерський штаб робитимуть все можливе для нашої країни, щоб гідно її представити на Євро-2024».

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
antt
Але хіба немає протиріччя у словах Реброва саме в контексті що все було добре
Первый Среди Равных
Не впевненість, а самовпевненість.