Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 11 червня 2024, 12:07
52460
10

Ексгравець Динамо звинуватив збірну України в неотриманні звання героя рф

Футболіст-утікач Сергій Юран – про епізод кар'єри у збірній країни-окупанта

| Оновлено 11 червня 2024, 12:07
52460
10
Ексгравець Динамо звинуватив збірну України в неотриманні звання героя рф
Twitter. Сергій Юран

54-річний Сергій Юран, який родом з українського Луганська, а свою професійну кар'єру розпочав у «Зорі», після чого грав за київське «Динамо» ще в чемпіонаті Радянського Союзу, пригадав період виступів за збірну росії.

Він торкнувся відбіркового турніру Євро-2000, в якому збірна України грала в одній групі з росією і Францією. «Синьо-жовті» фінішували другими слідом за французами після виїзної нічиєї 1:1 з росіянами, коли Андрію Шевченку вдався легендарний гол у ворота Філімонова.

– Один із найвеличніших матчів у своїй історії збірна росії провела 25 років тому. 5 червня 1999 року команда Олега Романцева в Парижі обіграла Францію. Що відчули, коли вас не виявилося в заявці, а Панов став героєм нації?

– Не приховую, здивувався. Думав, або я вийду, або Бєзчастних, або Ширко. Звичайно, хотілося зіграти. Але треба віддати належне Іваничу. Його хід спрацював на сто відсотків. Поставив у склад Панова – той забив двічі. Хто знає, як би склалася гра, якби тренер вчинив по-іншому. Проти французів потрібно було діяти на швидких контратаках. З тим же Десаї було складно штовхатися. Швидкий, верткий Панов випередив його в епізоді з другим голом. Прикро, звісно, що потім втратили перемогу над Україною... А так, можливо, нам би дали звання героїв росії (усміхається). Зробили практично неможливе. Олєг Іванович прийняв збірну після трьох поразок. Виграв усі матчі. Взяв три очки у Франції! Усі виконали колосальну роботу. І така кінцівка..., – заявив Юран в інтерв'ю росЗМІ.

Оцініть матеріал
(334)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Підсумкові таблиці груп Євро-2024. Хто з ким зіграє у плей-оф?
Футбол | 26 червня 2024, 23:59 45
Підсумкові таблиці груп Євро-2024. Хто з ким зіграє у плей-оф?

Стадія 1/8 фіналу пройде з 29 червня до 2 липня

ОФІЦІЙНО. Динамо підписало 23-річного колумбійського захисника
Футбол | 27 червня 2024, 16:12 18
ОФІЦІЙНО. Динамо підписало 23-річного колумбійського захисника

Браян Себальос зіграє в українському клубі на правах оренди

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DK1961
Ещё одного вытащили... Есть ли смысл вообще писать что либо об этом дерьме?
chak98
Запроданець. Тебе вже всі забули. Нащо його витягнули з ями забуття.
Выталкиватель парашутистов
Какой смысл публиковать эти воспоминания человека, который переметнулся в РФ? В средине 90-х мне в руки попалась спортивная газета с РФ, в которой было опубликовано интервью с Юраном. И он там рассказывал, почему он не захотел играть за сборную Украины. Оказывается, с него потребовали 50 тысяч долларов за то, что его введут в состав сборной. А расеяне предложили ему 1 лимон зелени за то, что он получит гражданство РФ. Конечно он выбрал 1 лимон вечно зеленых денег. Это и к вопросу о патриотизме - кто больше заплатит,за ту страну и будут играть футболисты, особенно наши....
mini.f
Я теж, як і багато інших, не розумію, чому про цього футболіста з'явився матеріал на сайті? Хтось з редакторів дуже проросійський - то нам майже кожен день про Ломаченка нагадували. то ще про когось... Сайт починає сповзати до днища жовтої журналістики. Немає про що писати - пишіть про наших героїв-спортсменів, яки загинули на фронті, а таких у нас більше 300... Вношу пропозицію - кожент день матеріал про загиблого спортсмена - чемпіона світу, Європи, України. Слабо?
Buvellar
Чому ви постійно викладаєте теми повязані з нажаль сусідньою недокраїною? Скільке це буде ще тривати? можливо варто вже припинити згадувати тут окупантів?
анDрей
Вот нахер вспоминать какого-то барсика,который за серебрянки родину продал
AndiM
Срані манкурти, добре що ви вже тоді вибрали  жити в лайні скоти.
Lulinnha
До це за нафталін ? 
umnuy2
соснули знатно 
Xvalenok03
И зачем этот бред писать?
Может еще написать , что гришка  отцу на границе говорил?
Или хотят показать какие украинцы недоразвитые?