Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 15 червня 2024, 07:31
2052
0

ФОТО. Збірна провела передматчеве тренування напередодні гри з Молдовою

Товариський матч Молдова – Україна відбудеться 11 червня о 19:00 у Кишиневі

| Оновлено 15 червня 2024, 07:31
2052
0
ФОТО. Збірна провела передматчеве тренування напередодні гри з Молдовою
УАФ

Національна збірна України 10 червня провела офіційне тренування на полі стадіону «Зімбру», де зустрінеться в заключному перед Євро-2024 товариському матчі з командою Молдови.

У Кишиневі – висока вологість повітря, яка в поєднанні з температурою (+29 градусів) створює відчуття задухи. Тож погодні умови відрізняються від тих, що були у Варшаві, яка проводжала синьо-жовтих дощем.

Політ до Кишинева тривав майже дві години. Із летовища синьо-жовті одразу попрямували до готелю й після обіду та нетривалого відпочинку вирушили на стадіон «Зімбру», де традиційно проводить свої матчі збірна Молдови. Арена невелика, вміщує 10500 глядачів. Трибуни невисокі, тож мешканці сусідніх багатоповерхівок для перегляду поєдинків про квитки можуть не турбуватися. Попри це, на стадіоні очікується майже аншлаг: куплено 9 тисяч квитків.

Вийшовши на газон арени, українці одразу відчули гостинне ставлення та підтримку господарів, що, звісно, було приємно. На екрані стадіону спочатку великими літерами висвітилося «Вітаємо!», що згодом змінилося на «Удачі на Євро!»

У вечірній офіційній сесії взяв участь увесь склад команди, заявлений на Євро-2024. Передігрове тренування було присвячене тактичній побудові у найближчому матчі. За завданням Сергія Реброва гравці відпрацьовували передачі та різні варіанти завершення атаки з ударами по воротах.

Товариський матч Молдова – Україна розпочнеться 11 червня о 19:00 за київським часом. Наступного дня, 12 червня, синьо-жовті прибудуть до місця постійної дислокації на Євро-2024 – міста Вісбаден.

ВІДЕО. Збірна провела передматчеве тренування напередодні гри з Молдовою

ФОТО. Збірна провела передматчеве тренування напередодні гри з Молдовою

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.