Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
697
0

Раян Гарсія після арешту порівняв себе з Трампом і Брітні Спірс

Американський боксер упевнений, що намагається змінити жорстокий світ

Раян Гарсія після арешту порівняв себе з Трампом і Брітні Спірс
Getty Images/Global Images Ukraine. Раян Гарсія

Раян Гарсія спробував виправдатися після того, як його заарештували за звинуваченням у вандалізмі в готелі Беверлі-Гіллз у суботу.

У соціальних мережах Гарсія порівняв себе з Дональдом Трампом і Брітні Спірс.

Він написав: «Кумедно, що і Трамп, і я у в'язниці. Я не знаю, чи у в'язниці він, але знаю, що його засудили, це відстій. Але я люблю Ісуса, зі мною все буде гаразд».

В окремому пості він додав: «Я почуваюся так, ніби я Раян Спірс, він же Брітні Спірс. Це відстій. Я ніколи нікого не ображав, я тільки любив усіх і молився за людей. І намагаюся змінити цей жорстокий світ. Я люблю тебе, Ісусе, амінь».

Зазначимо, що Гарсія в стані алкогольного сп'яніння завдав шкоди кімнаті для гостей і коридору готелю. Адвокат Гарсії, Дарін Чавес, зізнався, що 25-річному бійцеві також можуть висунути звинувачення в розпиванні алкоголю в публічному місці.

Раян наприкінці квітня провів скандальний бій проти чемпіона світу за версією WBC у напівсередній вазі Девіна Хейні (31-1, 15 KO), після якого провалив тест на допінг.

Гарсія тричі за бій відправив суперника в нокдаун і переміг рішенням більшості суддів (112-112, 114-110, 115-109). Перед боєм Раян не зміг вкластися в рамки першої напівсередньої ваги, тож пояс WBC залишився у Хейні.

Атлетична комісія штату Нью-Йорк вирішуватиме, чи відсторонювати Гарсію від бою і чи штрафувати його. Також бій можуть визнати таким, що не відбувся, або зарахувати Раяну поразку, дискваліфікувавши його, як того вимагає адвокат Хейні, за «знущання» над боксерськими правилами.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.