Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 10 червня 2024, 16:52
8192
0

Популярного боксера заарештовано за звинуваченням у злочинному вандалізмі

Раяна Гарсію затримали за псування майна в готелі

| Оновлено 10 червня 2024, 16:52
8192
0
Популярного боксера заарештовано за звинуваченням у злочинному вандалізмі
Getty Images/Global Images Ukraine. Раян Гарсія

У суботу вдень Раян Гарсія (25-1, 20 KO) був заарештований за підозрою в злочинному вандалізмі в готелі Beverly Hills Waldorf Astoria.

Повідомляється, що правоохоронні органи затримали боксера за псування майна в його готельному номері та коридорі. Сума збитків перевищила 400 доларів, що в штаті Каліфорнія вважається кримінальним злочином.

За інформацією TMZ, Раян, схоже, перебував під впливом алкоголю або наркотиків, але не чинив опору поліцейським під час арешту, його відвезли без бійки.

Раян наприкінці квітня провів скандальний бій проти чемпіона світу за версією WBC у напівсередній вазі Девіна Хейні (31-1, 15 KO), після якого провалив тест на допінг.

Гарсія тричі за бій відправив суперника в нокдаун і переміг рішенням більшості суддів (112-112, 114-110, 115-109). Перед боєм Раян не зміг вкластися в рамки першої напівсередньої ваги, тож пояс WBC залишився у Хейні.

Атлетична комісія штату Нью-Йорк вирішуватиме, чи відсторонювати Гарсію від бою і чи штрафувати його. Також бій можуть визнати таким, що не відбувся, або зарахувати Раяну поразку, дискваліфікувавши його, як того вимагає адвокат Хейні, за «знущання» над боксерськими правилами.

Оцініть матеріал
(74)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.