Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
10494
11

У Шахтарі назвали мінімальну суму, за яку готові продати Судакова

Сергій Палкін вважає, що півзахисник залишить клуб, якщо гарно зіграє на Євро

У Шахтарі назвали мінімальну суму, за яку готові продати Судакова
Getty Images/Global Images Ukraine

Генеральний директор донецького «Шахтаря» Сергій Палкін назвав мінімальну суму, за яку клуб готовий продати українського півзахисника Георгія Судакова:

«Якщо він добре зіграє на Євро, то, безумовно, залишить клуб. Але навіть без Євро багато команд будуть його хотіти. Якщо подивитися на позицію, на якій він грає, то у світі є, можливо, 5 гравців його рівня.

Остання пропозиція, яку ми отримали за Судакова, була 40 мільйонів євро плюс бонуси від «Наполі», але ми відхилили її. Менше ніж за 50 мільйонів євро ми його точно не продамо. Мені важко сказати, хто прийде наступним, але вони точно прийдуть».

В сезоні 2023/24 Георгій Судаков провів 34 матчі у всіх турнірах, відзначившись 10 забитими м'ячами та 6 гольовими передачами. Портал Transfermarkt оцінює його вартість у 35 мільйонів євро.

Оцініть матеріал
(62)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
ну тоді цей "мудрик" у вас до пенсії. А "Наполі" хай придивиться до молодіжки збірної Італії U-17 ! 
wojsergivan
вонючий ахметка грабит всех и вс
Harun Bakircioğlu
Уже 50. Отрицание, гнев, торг, депрессия, принятие 30 млн.
LexХХХ
Щоб тільки не було такого, що жадібність фраєра згубить) Якщо він буде непомітним на Євро, то за нього і ті 40 млн ніхто не пропонуватиме.
sania
Позавчора було ж 70, чи ні? А коштує він ( за словами Срну) не менше 100
ГНИЛОЙ ВАРЕНИК
УВАЖАЕМЫЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ УЕФА,
МЫ, ПРЕДАННЫЕ ФАНАТЫ ФК ШАХТЕР, ОБРАЩАЕМСЯ К ВАМ С ВАЖНЫМ ТРЕБОВАНИЕМ, КАСАЮЩИМСЯ БУДУЩЕГО ОДНОГО ИЗ САМЫХ ТАЛАНТЛИВЫХ ИГРОКОВ НАШЕГО КЛУБА - ГЕОРГИЯ СУДАКОВА. МЫ ПРИЗЫВАЕМ ОДИН ИЗ ВЕДУЩИХ ЕВРОПЕЙСКИХ КЛУБОВ, ТАКИХ КАК РЕАЛ МАДРИД, БАРСЕЛОНА, МАНЧЕСТЕР СИТИ, ПСЖ ИЛИ БАВАРИЯ, КУПИТЬ ГЕОРГИЯ СУДАКОВА ЗА РЕКОРДНЫЕ 223 МИЛЛИОНА ДОЛЛАРОВ.
ГЕОРГИЙ СУДАКОВ - НАША ГОРДОСТЬ И НАДЕЖДА НА БУДУЩЕЕ УСПЕХОВ НАШЕГО КЛУБА. ОН ОБЛАДАЕТ УНИКАЛЬНЫМИ ФУТБОЛЬНЫМИ НАВЫКАМИ И ПОТЕНЦИАЛОМ, КОТОРЫЙ СПОСОБЕН ПРИВЕСТИ ЕГО К ВЕРШИНАМ МИРОВОГО ФУТБОЛА. ТАКЖЕ, ПОКУПКА СУДАКОВА ЗА 223 МИЛЛИОНА ДОЛЛАРОВ ПОЗВОЛИТ УСТАНОВИТЬ НОВЫЙ РЕКОРДНЫЙ ТРАНСФЕР В ФУТБОЛЬНОЙ ИСТОРИИ, ПРЕВЗОЙДЯ СДЕЛКУ С НЕЙМАРОМ ЗА 222 МИЛЛИОНА.
МЫ, ФАНАТЫ ШАХТЕРА, УВЕРЕНЫ, ЧТО ТАКОЙ ТРАНСФЕР БУДЕТ ВЕЛИКОЛЕПНОЙ ВОЗМОЖНОСТЬЮ ДЛЯ НАШЕГО КЛУБА ПРОДЕМОНСТРИРОВАТЬ СВОЙ ТАЛАНТ И УСТАНОВИТЬ НОВЫЕ СТАНДАРТЫ В ЕВРОПЕЙСКОМ ФУТБОЛЕ. ПОДДЕРЖИТЕ НАС В ЭТОМ ВАЖНОМ ВОПРОСЕ, КОТОРЫЙ КАСАЕТСЯ БУДУЩЕГО НАШЕГО ЛЮБИМОГО КЛУБА И ВСЕГО УКРАИНСКОГО ФУТБОЛА.  
ГНИЛОЙ ВАРЕНИК
МАЯ КРОТО БАНДА Я НЕМНОГА ЗАБУХАЛ НО Я ПРАФЕСИАНАЛ СВАЕГО ДЕЛА
Alex T
Помните голденбоя Коваленко? Пшик вышел пшиком, таких полно у шахты, пиар не помог. Ск сейчас он стоит, кажись 1,5 млн евро по маркту 
zzg77
Що ж це за позиція така? У Палкіна дуже велика жадібність!!
OtsoCity
Дуже добре👍