Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3022
1

Гендиректор Чорноморця: «Маємо намір продовжити групу гравців»

Анатолій Мисюра розповів про кадрові наміри одеситів

Гендиректор Чорноморця: «Маємо намір продовжити групу гравців»
dynamo.kiev.ua. Анатолій Мисюра

Масовий відхід футболістів з одеського «Чорноморця» став вже звичним явищем не тільки у цьому десятилітті, а і в попередньому. Не стало винятком і нинішнє міжсезоння, у якому команду Романа Григорчука один за одним продовжують залишати гравці. Частина з них вже працевлаштувалась в інших клубах, решта у ролі вільних агентів знаходиться на шляху до цього.

Sport.ua поцікавився у генерального директора клубу Анатолія Мисюри подальшою долею трьох найкращих на думку вболівальників «Чорноморця» футболістів – півзахисників Артура Авагімяна, Зігі Бадібанги та воротаря Данила Варакути (у першого з них завершується термін оренди, а у двох інших підходять до закінчення контракти).

– Всі троє відпочивають. Їхні долі знаходяться у стадії визначення.

– Чи є вірогідність, що вони або ж хтось із них у команді залишаться?

– Вірогідність є. Проте можу сказати, що на сьогодні вона є, але до конкретики щодо підписання документа ми не домовились. Якщо я скажу про те, що з кимось домовились, а завтра може таке бути, що футболіст скаже, що йому потрібен новий «Бентлі». А ми скажемо: «У нас є лише нова «Таврія». Тобто все у процесі по усім трьом – як щодо Авагімяна спілкуємось, так і стосовно Бадібанги розмовляємо. Це ж саме можу сказати і про Варакуту.

– Щодо Авагімяна, права на якого належать «Олександрії», то плануєте викупити його контракт чи продовжити угоду про оренду?

– Маємо на меті, щоб наміри продовжити співпрацю з цим футболістом реалізувалися. Будемо працювати над обома названими вами варіантами.

Раніше повідомлялося, що «Верес» може підписати ексголкіпера «Чорноморця».

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
alex belogubko
пока не одного нормального новичка НЕТ--берите пацанов с 1 лиги --Ракицкого- Бутко а  с Ю19 ЧО одного Любомира Кузика --остальные хлам