Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 09 червня 2024, 21:35
613
0

ІГНАТОВИЧ: «Мета нашої збірної – повернутися до елітного дивізіону»

Наставник збірної України WU-19 прокоментувала результати жеребкування

| Оновлено 09 червня 2024, 21:35
613
0
ІГНАТОВИЧ: «Мета нашої збірної – повернутися до елітного дивізіону»
УАФ. Наталія Ігнатович

Головний тренер молодіжної жіночої збірної України WU-19 Наталія Ігнатович прокоментувала результати жеребкування першого раунду відбору Євро-2025, за підсумками якого синьо-жовті потрапили до групи 6 Ліги В разом із командами Ізраїлю та Вірменії:

«Із вірменками наші шляхи перетиналися торік у відборі на Євро, і ми легко перемогли. Але оскільки склади всіх збірних зазнали суттєвих змін, то зараз ми працюємо над оновленням досьє на суперниць. Головними конкурентками я вважаю ізраїльтянок.

Яке моє ставлення до того, що в нашій групі лише три учасники, а не чотири, як в інших? Знаєте, якщо налаштований здобути перше місце, то байдуже, скількох опоненток треба перемагати. А в нас мета – повернутися до елітного дивізіону.

Що ж до заміни тим дівчатам, які вибули через вік, то задіємо передусім лідерів дівочої збірної України WU-17. Серед них є здібні гравчині. Сподіваюся, що у вересні на зборі буде нагода познайомитися з ними ближче. Якщо ж у ці плани підготовки буде внесено корективи, то зберемося тоді вже за кілька днів до початку кваліфікаційного турніру. Де й коли він пройде, стане відомо наступного тижня».

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.