Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ролан Гаррос
| Оновлено 09 червня 2024, 20:41
10918
16

Знадобилося п'ять сетів. Визначено переможця Ролан Гаррос 2024 у чоловіків

Карлос Алькарас здолав Александра Звєрєва та виграв титул Відкритого чемпіонату Франції

| Оновлено 09 червня 2024, 20:41
10918
16
Знадобилося п'ять сетів. Визначено переможця Ролан Гаррос 2024 у чоловіків
Getty Images/Global Images Ukraine. Карлос Алькарас та Александр Звєрєв

9 червня відбувся фінальний матч на Відкритому чемпіонаті Франції 2024 з тенісу в одиночному чоловічому розряді.

У поєдинку за титул іспанський тенісист та 3-тя ракетка світу Карлос Алькарас обіграв представника Німеччини Александра Звєрєва (АТР 4) у п'яти сетах.

Ролан Гаррос 2024. Фінал

Александр Звєрєв (Німеччина) [4] – Карлос Алькарас (Іспанія) [3] – 3:6, 6:2, 7:5, 1:6, 2:6

Це була 10-та зустріч тенісистів. Карлос виграв 5 очний поєдинок і зрівняв рахунок.

На шляху до трофею РГ-2024 Алькарас, окрім Звєрєва, здолав Джеффрі Вольфа, Єспера де Йонга, Себастьяна Корду, Фелікса Оже-Альяссіма, Стефаноса Циципаса та Янніка Сіннера.

Алькарас виграв усі 3 фінали на рівні турнірів Grand Slam, у яких брав участь. У 2022 році Карлос став чемпіоном на US Open, а минулого сезону взяв титул на Вімблдоні.

21-річний Карлос став наймолодшим гравцем, якому вдалося виграти трофей на мейджорі на всіх трьох покриттях: хард, трава та ґрунт.

За підсумками престижних змагань у Парижі Алькарас підніметься на друге місце у світовому рейтингу АТР, змістивши Новака Джоковича на третю позицію.

Звєрєв провів другий фінал на мейджорах. 2020 року він не зумів перемогти на Відкритому чемпіонаті США, програвши Домініку Тіму.

Оцініть матеріал
(62)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
introvert
Все ж таки рано ще називати Алькараса наступником Рафи. Ні, поки що не дотягує Карлітос. На відсутність інтриги у сьогоднішньому фіналі пожалітися важко, а от якість гри обидвох фіналістів залишала бажати багато кращого. В часи Надаля все було рівно навпаки. Ані натяку на інтригу, зате найвищий рівень тенісу від Рафи глядачам був гарантований.
В будь-якому випадку, тенісний Париж залишається місцем правління іспанців. Може, хтось проти цього, але точно не ми)
KirTheKing
21 летний испанец поставил на место 27-летнего чувачка-душителя с длинными волосами и с дешевыми понтами в виде золотых цепей. как говорится, можно вывезти девушку из села, но нельзя вывести село из девушки..
сергей богданов
Плаксивая девочка проиграла! Характер неудачника не позволит ему никогда взять шлем! Касательно Карлитоса давайте пока не будем опережать события, есть магия в игре, бывает очень хорош, но кто видел Рафу в лучшие годы понимают о чем я
Fdail
Що ж , за тим графіком, яким Карлос бере шоломи, наступного року він повинен стати чемпіоном Австалії) А Звєрєв... Просто , Звєрєв. Третього шансу, можливо,  не буде.  
Pedro
Звізда в шоке
Falko
Ключовий момент - 3 і 4 гейми у 5 сеті. У 3-му Алькарас зробив брейк, і здавалося, що на такому рівні це вже все. Але Зверєв миттєво газонув і повів на прийомі 40:0. 3 брейк-пойнти! І примудрився програти. Ось тут справді вже стало все.