Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
709
2

Італія – Боснія і Герцеговина. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Італія – Боснія і Герцеговина. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine

9 червня на «Карло Кастеллані» пройде товариський матч, в якому збірна Італії зустрінеться зі збірною Боснії. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Італія

Команда готується захищати свій чемпіонський титул, взятий на минулому турнірі. Щоправда, з того часу Скуадра Адзурра встигла провалитися, не вийшовши на мундіаль (другий раз поспіль, ще й із поразкою в стику вдома скромній Північній Македонії), а в розпал минулорічного відбору втік на Близький Схід і Роберто Манчіні. За Спаллетті, що змінив його, вистачало не найкращих матчів - тут і дебют з нічиєю проти македонців, і поразка Англії, яка вже все вирішила для себе, і відверта гра на 0:0 з Україною в останньому турі. Але, з іншого боку, досягнуто необхідного результату як підсумкового другого місця групи. І, отже, можна готуватися до Євро, причому у березні італійці в рамках товариських матчів обіграли послідовно Венесуелу та Еквадор. Вже у червні з Туреччиною закінчили 0:0, і цей безгольовий поєдинок удома точно не занести до активу потенційному гранду.

Ставки на матч Італія – Боснія

Боснія

Збірна цілеспрямовано минулого року грала з прицілом на шлях Ліги Націй, не особливо намагаючись досягти результату у класичному відборі. Але все, що показав березневий плей-оф, це хронічне невміння золотих лілій проводити матчі на виліт. Цього разу, відкривши рахунок у Зениці, потім Джеко та компанія наприкінці отримала пару голів від українців, програвши вже у першому раунді. Після цього на тренерській посаді Мілошевича змінив інший відомий у минулому футболіст, тільки вже ще й місцева легенда Барбарез. Для екс-нападника це перший подібний досвід. Дебютував Сергей проти Англії, і там не вийшло практично нічого: поступилися 0:3.

Статистика особистих зустрічей

Збірні зовсім недавно грали один з одним, 2019-го у євровідборі, і наступного року вже в рамках Ліги Націй. Італійці виграли тричі за єдиної нічиєї, до речі, домашньої.

Прогноз

GGBET чекає на перемогу підопічних Спаллетті. Але, здається, зовсім легкою вона не вийде - варто придивитися до фори +1,5 гола на гостей (коефіцієнт - 1,86).

Прогноз Sport.ua
Італія
9 червня 2024 -
21:45
Боснія і Герцеговина
Фора Боснії (+1.5) 1.86 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Легендарний футболіст збірної Англії відреагував на виліт України з Євро
Футбол | 29 червня 2024, 00:06 0
Легендарний футболіст збірної Англії відреагував на виліт України з Євро

Гарі Лінекер поспівчував українській збірній

Німеччина – Данія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Європи
Футбол | 29 червня 2024, 13:33 3
Німеччина – Данія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Європи

У ситуації «пан або пропав» можна очікувати на будь-які сюрпризи, але тільки не в цій парі

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vbolivalnyk-Peter
Матч який мав відбутися ще в березні у рамках стикових матчів за право виходу на Євро, якби УЄФА та судді були би незаангажовані та непродажні.