Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 червня 2024, 00:27
20146
14

Піхальонок звернувся до Дніпра-1 після переходу в Динамо

Олександр став першим літнім трансфером киян

| Оновлено 09 червня 2024, 00:27
20146
14
Піхальонок звернувся до Дніпра-1 після переходу в Динамо
ФК Динамо Київ. Олександр Піхальонок

5 червня київський футбольний клуб «Динамо» офіційно оголосив про трансфер 27-річного українського півзахисника Олександра Піхальонка з «Дніпра-1». Футболіст зізнався, чому обрав саме київський клуб.

«Дніпро-1» – це був незабутній шлях моєї карʼєри! Я хотів би подякувати за неймовірні роки, за весь час, що я був частиною цього клубу. «Дніпро-1» – тепер це вже моя історія, яку ми написали з вами разом.

Я дякую кожному гравцю, з яким я виходив на футбольне поле, всім тренерам, з якими мені доводилось попрацювати в Дніпрі, вболівальникам, персоналу, медичному штабу і, звісно, керівництву футбольного клубу! Мені було дуже приємно бути невідʼємною частиною цього колективу! Всіх міцно обійняв», – сказав Піхальонок.

У сезоні 2023/24 Піхальонок провів 31 матч у всіх турнірах за «Дніпро-1», у яких забив шість голів і віддав п'ять гольових передач.

Оцініть матеріал
(70)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
aleks8-48
Такова доля цієї команди. Дніпро-1 з багатьох мало відомих або не потрібних іншим командам гравців зробив відомими, а де-кого зірковими футболістами та гравцями збірної,які потім його залишали в скрутну для нього годину.Довбик,Лунін,Пихальонок, Гуцуляк,Кочергін... зараз де-хто поклав око на Сватка,Сарапія,Рубчинського-сподіваюсь,щ
о останні залишаться. Я не можу їх зсуджувати,людина шукає де краще,але коли всі разом, це дуже чуйний удар по команді. Але я вію, що Дніпро-1 оговтається,набре інших майбутніх зірок та доведе,що ще зарано його ховати.
_Per4ecter_
Настають для Піхальонка скрутні часи.
Не міг вже до Руху перейти? Або до Звягеля?
ГНИЛОЙ ВАРЕНИК
ПЕХАЛЕНАК Я БЫ СА СВАЕЦ КРОТО БОТО БАНДОЙ МОГ БИ ТЕБЯ С НАГ ДА ГАЛАВЫ АБИЛИЗАТЬ,НО ТЫ ЗДЕЛАЛО НЕПРАВИЛЬНИЙ ВЫБАР, ГАТОВСЯ ПЕХАЛЕНАК ТЫ НАЖЫЛ СЕБЕ АПАСНЫХ ВРАГОВ 
OtsoCity
У Дніпрі ти був без трофеїв, тепер будеш в лайні суркисів (динамо) теж без трофеїв