Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 08 червня 2024, 20:28
2600
0

Юрій ВІРТ: «Звягель заслужено підвищився в класі»

Тренер «Звягеля» оцінив вихід команди до Першої ліги

| Оновлено 08 червня 2024, 20:28
2600
0
Юрій ВІРТ: «Звягель заслужено підвищився в класі»
ФК Звягель. Юрій Вірт

Сьогодні футболісти «Звягеля» перемогли в повторному матчі раунду плей-оф «Хуст» – 1:0 і завоювали путівку до Першої ліги.

Головний тренер переможців Юрій Вірт ексклюзивно для Sport.ua поділився враженнями від сьогоднішнього протистояння:

– Суперництво нагадувало катання на гойдалках, команди по черзі володіли ініціативою й, як часто буває в таких випадках, долю поєдинку вирішив один влучний удар. Забити в середині другого тайму пощастило нам, а під завісу могли навіть довести справу до розгрому, коли гості кинулися відігруватися великими силами.

Вважаю, що за підсумками двох матчів з «Хустом» ми більше заслужили на прохід. І не тільки тому, що сьогодні перемогли, а й за створеними гольовими моментами.

Втім, спочивати нам на лаврах ніколи й вже 18 червня повертаємося з відпустки, бо «Звягелю» не уникнути серйозної ротації: в групи гравців 30 червня закінчуються контракти. Кілька орендованих й невідомо, чи вони залишаться. Ось чому треба тримати руку на пульсі й оперативно реагувати на пертурбації. Бо незважаючи на сьогоднішні звитяги «ЮКСИ» та «Звягеля» в перехідних матчах, загалом, рівень Першої ліги значно вищий, ніж у Другої.

Раніше ми повідомляли, що 8 червня відбувся перехідний матч між командами Першої та Другої ліги. «Звягель» після нічиєї у першій грі (1:1) мінімально обіграв «Хуст» (1:0) і отримав путівку до Першої ліги.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.