Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 13 червня 2024, 22:44
1632
0

Тренер команди ЮКСА: «На одному диханні пробилися до Першої ліги»

Микола Цимбал оцінив успіх своєї команди

| Оновлено 13 червня 2024, 22:44
1632
0
Тренер команди ЮКСА: «На одному диханні пробилися до Першої ліги»
ФК ЮКСА

Команда «ЮКСА», обігравши у повторному матчі плей-оф «Металург» Запоріжжя з рахунком 4:0, гарантувала собі підвищення у класі та вихід до Першої ліги.

Головний тренер команди з Тарасівки Микола Цимбал ексклюзивно для Sport.ua розповів, що допомогло його підопічним підвищитися в класі:

– В Запоріжжі ми скористалися тим, що господарі дуже хотіли взяти реванш, атакували великими силами й не завжди встигали повернутися назад. Наша перевага в рахунку повинна була бути ще більшою. Я очолив «ЮКСУ» в липні 2023 року, і комплектувати команду довелося з нуля. До речі, більшість експертів була налаштована скептично і не вірила в наш проект. Проте ми своєю націленістю в досягненні мети змусили їх змінити точку зору. ФК «ЮКСА» на одному подиху пройшов шлях від дебютанта Другої ліги до команди другого за силою вітчизняного футбольного дивізіону.

Звичайно, своєрідною візитівкою «ЮКСИ» була поява в команді цілої групи латиноамериканських легіонерів. Вони виправдали сподівання й ними вже зацікавилися клуби УПЛ. Чи залишаться вони – вирішувати клубному керівництву. Відпустка в моїх підопічних буде коротка – до 24 червня. Далі розпочнемо підготовку до нового сезону. Кадрові зміни будуть мінімальні. Ті футболісти, хто завойовував для Тарасівки підвищення в класі, заслужили на виступ в Першій лізі. Це буде, передусім, новий виклик для нашого клубу, бо я та ще кілька гравців уже мають досвід співпраці з командами УПЛ.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.