Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
1025
0

Португалія – Хорватія. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Португалія – Хорватія. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine

8 червня на Ештадіу Насіональ ду Жамор пройде товариський матч, у якому збірна Португалії зустрінеться зі збірною Хорватії. Поєдинок розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Португалія

Команда не провалилася точно на минулому чемпіонаті світу, дійшовши до чвертьфіналу, що стало одним із найкращих досягнень в історії. Але поразкою від Марокко в Катарі ера Фернанду Сантуша закінчилася. За іронією, його змінив Роберто Мартінес, чия Бельгія на мундіалі саме виглядала на мундіалі відверто убого. Але з іспанцем обрані показали себе торік чудово, вигравши всі 10 матчів, хай і в не найскладнішій групі відбору на Євро – таке вийшло лише у них. Але цієї весни, розгромивши 5:2 шведів, потім команда здобула холодний душ у вигляді 0:2 у Словенії – що, загалом, можна було вважати навіть своєчасним дзвіночком, інформацією для підготовки перед фінальним збором. Він розпочався з прийому в Фінляндії. Легко довівши різницю голів до розгромної, в 3 м'ячі, потім фаворит пропустив пару голів від Пуккі за кілька хвилин. Але зрештою закінчили переможними 4:2.

Ставки на матч Португалія – Хорватія

Хорватія

Збірна за Златко Даліча стабільно хороша. На останніх чемпіонатах світу вдалося двічі увійти до трійки найкращих. Спочатку, у 2018-му, картаті лише у фіналі поступилися неймовірній Франції. А у Катарі вже оновлений склад обмежився бронзою. Найближчим до трофею Модрич та компанія були в останній Лізі Націй, де все закінчилося перемогою Іспанії у післяматчевій фінальній серії. У відборі на Євро були проблеми, але таки вдалося забезпечити право зіграти на турнірі безпосередньо. Тож навесні хорвати грали товариські поєдинки, і не дуже вдало: лише нульова нічия з Тунісом, 4:2 з Єгиптом. Натомість червень розпочався з розгрому Північної Македонії 3:0, із дублем Майєра у першому таймі.

Статистика особистих зустрічей

Було 7 матчів, і картаті так жодного разу не виграли. Обрані виграли 5 разів у основний час і пройшли суперника в 1/8 фіналу на Євро-2016 за рахунок єдиного голу Куарежми в екстра-таймі.

Прогноз

GGBET вважає господарів безперечним фаворитом. Але у них сильний суперник, а результат не особливо важливий - можна грати у своє задоволення, і, отже, прохідним варіантом виглядає тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,94).

Прогноз Sport.ua
Португалия
8 июня 2024 -
19:45
Хорватия
Тотал голов больше 2.5 1.94 Сделать ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.