Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 08 червня 2024, 00:30
8887
30

РЕБРОВ: «Футбол складається з багатьох компонентів. Були хороші моменти»

Наставник збірної України дав прес-конференцію після матчу з Польщею

| Оновлено 08 червня 2024, 00:30
8887
30
РЕБРОВ: «Футбол складається з багатьох компонентів. Були хороші моменти»
УАФ. Сергій Ребров

Головний тренер збірної України Сергій Ребров дав прес-конференцію після товариського матчу з командою Польщі (1:3).

– Наша команда тривалий час не програвала. Чи ця поразка якось може психологічно вплинути?

– Я вважаю, що ми й проводимо товариські матчі для того, щоб робити в них помилки. Футбол складається з багатьох компонентів. Ми програли у боротьбі, на стандартних положеннях. Я не вважаю, що цю гру треба розглядати лише з негативної точки зору. Були хороші моменти, ми намагалися відігратися. Це дуже важлива інформація для нас перед Євро.

– Як прокоментуєте гол Тараса Романчука?

– Я задоволений тим, що українець виступає за збірну Польщі. Я працюю в збірній лише рік, не бачив цього футболіста, не можу нічого казати. Я дуже радий за нього, тому що це український гравець.

– Як прокоментуєте гру збірної Польщі?

– Про вашу гру варто запитати вашого тренера. Це цікавий спаринг для вас, ви перемогли, це важливі емоції перед Євро. Але я не буду оцінювати гру збірної Польщі.

– Чи не здається вам, що гра збірної України була надто агресивною, незважаючи на товариський статус матчу?

– А чому вона була надто агресивною? Лише наприкінці зустрічі був епізод, коли Сергій Сидорчук у боротьбі врізався в опонента. Я не бачив якоїсь агресії з боку обох команд. Це був дуже важливий спаринг, гравці намагалися показати свої найкращі якості перед тренерами.

ВІДЕО. Польща – Украина. Прес-конференція Реброва

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Дубль Лаутаро Мартінеса. Аргентина перемогла Перу
Футбол | 30 червня 2024, 05:05 2
Дубль Лаутаро Мартінеса. Аргентина перемогла Перу

В іншому матчі Кубка Америки Канада та Чилі розписали нульову нічию

З панів у болото. Захисник забив скасований гол, а пізніше привіз пенальті
Футбол | 30 червня 2024, 00:09 0
З панів у болото. Захисник забив скасований гол, а пізніше привіз пенальті

Данець Андерсен за 5 хвилин відчув шлях від героя до лиходія

Коментарі 30
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vitaliy Shevchenko
Ми граємо для військових. Якби військові так.... воювали, то уже не було вам за кого грати. Після перформансу греків з xG 2.25 і вашого порно в обох матчах, 45 ударів по воротах за 2 матчі, ви краще мовчіть.
Alex12
Весь відбірковий турнір була жахлива гра .Просто пощастило що зараз пускають на євро усіх казахів грузинів .Зараз пишуть що це товарняки і тому гри немає.Коли ми вже побачимо змістовану а не тупу гру?
GloryUkraine
Трагедії, звичайно, нема ніякої, але експеримент з грою другим складом повністю, з тріском, провалився.
Gold Stoned
Тарас Романчук це грьобаний покидьок і зрадник України. Тільки почитайте, як це створіння висловлювалося в бік України. Цього буде достатньо, щоб знати, що з себе представляє цей чмошник
232121
Грали у відбіркових, якось через плейофи для лузерів, яким немає місця на євро, але попали,... Тепер пишуть що це найсильніші усіх часів... Звичайно, що це маразм, але і це з, їли... Вчора доказали, що виявляється пів команди навіть не розуміє, що з, м, ячем робити... І це про ходимо... Тепер лишилось якісь недільку дві потерпіти і все стане на свої місця... Після євро буде казати, що далеко їхати було, фізично з.. мучені і т. д. І т. п...., добре було б, щоб хоч раз доказами, що можуть і фізично витримати і не боятися суперників.., як це було з німцями.. При всій критиці болію за вас... удачі вам.... ⚽⚽⚽
kadaad
На игру с весьма серьезным соперником Ребров выпустил на поле, черт знает кого из тех, кто не будет играть в основе. Парадоксальный ТУПИЗМ!!! Вместо того, что бы дать сыграться основе за пару дней до начала Евро продолжаются непонятные эксперименты с составом! В первом тайме на поле был один адекватный игрок - Довбик. Если на правом фланге что-то пытался сделать Тимчик, то правого до выхода Мудрика и Шапаренко в конце второго тайма, просто не существовало. Думаю вместо Зубкова, лучше бы взяли Кабаева. Ляпы Бущана и его три гола это было нечто! Думаю в перерыве ему подсказали, что можно не только тупо стоять на линии ворот , но играть на выходах....Все стало на свои места, когда на поле выпустили Мудрика, Цыганкова и Шапаренко, последние пятнадцать минут поляки только оборонялись. Так зачем устраивать идиотские эксперименты с составом!!!???
Pavel_i_CO
З захистом у нас біда. За два матчі дали пробити по воротам 43 рази. Це один удар кожні чотири хвилини.
DMYTRO LYKHOVYDOV
ДОВБИКА ЖДЕТ СУДЬБА НАШЕЙ ЖИВОЙ ЛЕГЕНДЫ АНДРЕЯ ШЕВЧЕНКО СТАНЕТ ЗВЕЗДОЙ МИРОВОГО МАШТАБА СЛАВА УКРАИНЕ СЛАВА НАЦИИ
DMYTRO LYKHOVYDOV
СЛАВА УКРАИНЕ СЛАВА НАЦИИ СЛАВА ЕС СЛАВА США ФУТБОЛ ЭТО СПОРТ ПОБЕЖДАЕТ СИЛЬНЕЙШИЙ ЗА ТРИ МАТЧА ТОВАРИЩЕСКИХ СЕРГЕЙ РЕБРОВ ВЫБЕРИТ ЛУЧШИХ ДОСТОЙНЫХ А СЕГОДНЯ БЫЛ ЭКСПЕРЕМЕНТАЛЬНЫЙ СОСТАВ ЧЕМПИОНАТ ЕВРО ПОКАЖЕТ НАША УКРАИНА ВЫЙДЕТ ИЗ ГРУППЫ СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАИНЫ СЛАВА НАЦИИ ПЕРЕМОГА БУДЕ ЗА НАМИ
Умник
Бля кінчена ментальність обісрати тренера після товарняка, потім при будь якому успіху ми радіємо і забуваємо про свої ж какахі.
Ще раз ми на євро вийшли коли цей тренер прийняв рішення про заміну Яремчука.
Ми на рівних грали дома з Італією.
Ми не вміємо бути вдячними. Не вміємо робити висновків, а ще нам завжди потрібна пігулка для пам'яті.
victorpolo
Згоден з тренером! Ніякої трагедії немає. Де б він ще перевірив "запасних" гравців (зокрема, захисників) ??? Саме в таких матчах це робиться - де можна знехтувати результатом, аби подивитись на деяких гравців в реальному матчі, десь перевірити нові схеми, зв"язки і т.д. Вони, ці експерименти, апріорі не можуть бути всі на 100% вдалими!!! Головне, щоб тренерський штаб виніс максимум корисної інфи від цього!!!
serhiy
Та того не доробленого поляка - сімю Бандера замучив .) Лишіть його нах і не згадуйте !
vruthiy-112
Все правильно сказав,  єдине що,  Піхальонка забирай.!!!
Alexander Киев
Повністю підтримую Станіславовича. Не варто робити трагедії, абсолютно нічого не сталось із-за поразки у підготовчому до Євро матчі