Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 06 червня 2024, 22:31
6091
10

Сергій РЕБРОВ: «У цієї збірної України дуже великий потенціал»

Тренер збірної України – про матч проти Польщі

| Оновлено 06 червня 2024, 22:31
6091
10
Сергій РЕБРОВ: «У цієї збірної України дуже великий потенціал»
УАФ. Сергій Ребров

Головний тренер збірної України Сергій Ребров поділився очікуваннями від контрольного матчу проти Польщі (7 червня, 21:45):

— Який склад ми можемо очікувати завтра? Чи будуть зміни?
— Зміни точно будуть. У нас є три гри, щоб перевірити всіх кандидатів.

— Наскільки важливою для вас є гра саме в Польщі?
— Я завжди висловлюю подяку полякам, ми багато ігор тут проводимо. Польща багато допомагає Україні, нашому народу, ми дуже вдячні їй за це. Є багато поляків, які приходять на наші матчі, підтримують нас. Нам дуже комфортно тут грати.

— Як ви будете мотивувати своїх футболістів?
— У ситуації, в якій зараз наша країна, гравцям не потрібні якісь мотиваційні промови. Іноді ми показуємо їм звернення наших бійців. Ми всі розуміємо, що в Україні сьогодні футбол не на першому місці. Усі футболісти, які представляють нині нашу країну, розуміють, для кого й для чого вони це роблять. Їм не потрібна додаткова мотивація. Щодня вони дивляться новини, дивляться, як росія знищує наші міста, убиває наших дітей…

Я завжди нагадую, що ми представляємо велику державу, ми боремося за свою незалежність. Гравці на футбольному полі показують, що Україна хоче бути в європейській родині. Тому потрапляння на Євро — великий крок для того, щоб наша країна ввійшла в ЄС.

— Чи додає вам мотивації нещодавня звитяга Олександра Усика?
— Ми всі вболівали за Олександра, бачили, яким був бій. Дуже важлива перемога для всіх нас. Він не просто переміг, а переміг дуже красиво. Тож ця звитяга також надихає наших гравців, адже вони побачили, як у світі ставляться до України. Усі наші футболісти бачать, що вони дійсно можуть зробити для України на Євро.

— Чи є нинішня збірна України найсильнішою в історії?
— У нас багато молодих гравців, у цієї збірної дуже великий потенціал. Подивимося, як ми розкриємо себе на чемпіонаті Європи. Це дуже перспективна команда на майбутнє, ми будемо її будувати, намагатися показувати результат із молодими й досвідченими футболістами.

— Опишіть сильні сторони збірної Польщі. Кого виділите серед гравців?
— Усім у Європі спаде на думку Роберт Левандовськи, тому що це яскравий футболіст, легенда. Збірна Польщі заслужила вихід на Євро, незважаючи на труднощі у кваліфікації. Ця команда має виконавців високого рівня. Для тренера важливо зробити зі своїх підопічних збірну, гадаю, йому це вдалося у відбірному циклі. Коли я свого часу грав проти збірної Польщі, то ми, напевно, програли всі матчі. Тож тут дуже індивідуально сильні гравці, дуже важливо їх організувати.

Оцініть матеріал
(46)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
232121
Не потрібно називати наперед нашу збірну найсильніші, треба доказувати у грі, і результатах звичайно....... Через недільку, дві,будемо бачити, чого ми варті⚽⚽⚽
SUAyur
Тут він правий. Але!  Саме він повністю знищить цей потенціал. Краще б вони грали без тренера взагалі.
Remark
Мабуть, одна з найсильніших збірних за всі часи незалежності.
На Євро вистрілімо!
SUAyur
Тут він правий. Але!  Саме він повністю знищить цей потенціал. Краще б вони грали без тренера взагалі.
andre_lui
Не дуже важливо як зіграєте завтра, а загалом бажаю виграти це Євро! Було б дуже непогано. Звичайно багато різних речей повинно скластися, але вірю, що можуть. Дай Боже і зможуть!
Первый Среди Равных
Все так. Їй би лише тренера нормального. Навіть в смутні часи нашої збірної  коли і близько не було ніяких гравців ЛаЛіг і АПЛ в складі я не бачив щоб команда грала так беззубо і сцикотно навіть проти топів навіть в офіційних матчах.