Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ролан Гаррос
|
6518
1

Паоліні зізналася, чому раніше не досягала високих результатів

Жасмін чомусь не вірила у свої сили

Паоліні зізналася, чому раніше не досягала високих результатів
Getty Images/Global Images Ukraine. Жасмин Паоліні

Італійська тенісистка Жасмін Паоліні розповіла про неймовірний прогрес у своїй кар'єрі.

«Думаю, що я почала грати краще і стабільніше минулого року, скажімо, в середині липня. З кожним матчем я відчувала все більшу впевненість у тому, що можу грати на найвищому рівні. Але це був процес. Не те, щоб я щось змінила. Це був процес. Так, зараз я виходжу на корт і кажу собі, що в мене є шанс виграти матч. Раніше, наприклад, коли я грала проти топ-гравців, я іноді думала, що мені потрібно диво, щоб виграти цей матч. Так що я програвала ще до того, як починала грати (посміхається).

Я знаю, що для мене це був довгий процес, тому що я повинна була вірити в кожен крок, який я робила. Наприклад, коли я вперше потрапила в топ-100... Тепер я думаю, що могла б досягти цієї мети і раніше, але, можливо, просто не була готова. Я не знаю. Думаю, що в той момент, коли я робила якийсь крок, саме в той момент я в це вірила. Скажімо так, моя проблема була в тому, що раніше я не вірила, що зможу досягти того результату, який показую зараз. Я насправді не знаю, чому я не вірила. Думаю, змінити це мені допомогло те, що я спочатку змогла нав'язати боротьбу топ-гравцям, а потім уже почала вигравати матч за матчем. І так мені вдалося виграти кілька важливих матчів. Але, чесно кажучи, я не знаю, чому я не вірила в себе», – сказала Паоліні.

Зазначимо, що після Ролан Гаррос італійка дебютує в топ-10 світового рейтингу у віці 28 років.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vitaly Kozak
Саме лиш з середини минулого року у 27 років у неї з'явились серйозні результати. Але виграш нею тисячника в Дубаї цього року все ж здавався одиночним вдалим успіхом.