Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 червня 2024, 17:39
630
0

Mикола ГАЙДУЧИК: «Вересу треба щось робити, щоб не потрапляти в плей-оф»

Автор трьох голів в плей-оф УПЛ проти «Епіцентра» розповів про завершення сезону

| Оновлено 06 червня 2024, 17:39
630
0
Mикола ГАЙДУЧИК: «Вересу треба щось робити, щоб не потрапляти в плей-оф»
УПЛ. Микола Гайдучик

Героєм раунду плей-оф за право виступати в УПЛ сміливо можна назвати нападника «Вереса» Миколу Гайдучика, який в двох матчах з «Епіцентром» відзначився трьома забитими м'ячами.

В розмові з кореспондентом Sport.ua форвард рівнян розповів, чому «Верес» вдруге поспіль невдало виступає в чемпіонаті УПЛ, але витягує щасливий квиток в перехідних поєдинках:

– Я погоджуюсь з нашим капітаном, воротарем Богданом Когутом, котрий казав, що виснажлива боротьба за виживання вимагає значних нервових затрат, а коли таке трапляється вдруге поспіль, то - поготів. Однозначно треба з цим щось робити.

– Перед початком другої частини сезону в «Вересі» з'явився новий керманич – Олег Шандрук. Тобі з ким було комфортніше працювати – з Шандруком чи його попередником – Сергієм Лавриненком?
– З Шандруком, адже він ще опікав мене на аматорському рівні, я був обізнаний з його тренерською філософією. Передусім, йдеться про швидкісний футбол, коли наголос робиться на виграні єдиноборства.

– Загалом ти провів у звітному чемпіонаті УПЛ 28 поєдинків й став автором трьох забитих м'ячів. Можеш записати собі минулий сезон до активу?
– Стосовно ігрової практики, то – так. Проте коли вести мову про реалізацію гольових моментів, то є ще над чим працювати.

– Давай повернімося до перехідних матчів з «Епіцентром», в яких ти відзначився тричі. Завдяки чому вдалося схилити шальки терезів на свій бік?
– «Епіцентр» – добре організована команда, яка приємно здивувала в першому матчі в Києві, але не зуміла перемогти. Мабуть, ми якісніше попрацювали над помилками, став у пригоді й швидкий гол. Та головне, що рівняни краще відновилися після першого поєдинку, в нас залишилося більше сил. Ну й ще була неймовірна підтримка вболівальників й тішить, що я виправдав їхні сподівання. Але це вже історія, треба рухатися далі.

– Вже відомо, де «Верес» буде готуватися до нового сезону?
– Ні, знаю тільки, що маємо повернутися з відпустки 24 червня. Зараз головне добре відпочити, а потім постаратися зробити правильні висновки з останніх невдач, аби не наступати на ті ж граблі, – сказав Гайдучик.

Раніше ми повідомляли, що «Верес» на офіційному сайті оголосив про відхід з команди захисника Василя Курка та півзахисника Станіслава Шарая.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.