Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
792
0

Нідерланди – Канада. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Нідерланди – Канада. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine

6 червня на Де Кейп пройде товариський матч, в якому збірна Нідерландів зустрінеться зі збірною Канади. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Нідерланди

Команда з ван Галом, який повернувся на тренерський пост, змогла гідно виступити на чемпіонаті світу - в Катарі їх, з чималим нервуванням, вибив у плей-оф майбутній володар трофею, Аргентина. Але потім Луї знову пішов, а тренером помаранчевих став, теж не вперше, Куман. Починав він важко, з розгромної поразки у Франції та проваленого домашнього фіналу чотирьох Ліги Націй. Але все-таки нідерландці зібралися, і, вигравши 5 матчів із 6 восени, змогли забезпечити собі 2-ге місце у групі та пряму путівку на Євро. 2024-й теж вдалося розпочати з впевненої, 4:0, перемоги над міцною Шотландією. І лише Німеччина, за рахунок пізнього голу Фюллкруга, змогла вирвати перемогу в товариському матчі. До речі, Рональд вже визначився з підсумковою заявкою до Євро, і цікаво, як це позначиться на настрої гравців, чи викладатимуться вони, чи, навпаки, спробують уникнути травм.

Ставки на матч Нідерланди – Канада

Канада

Збірна переживала безумовне піднесення. Вона нарешті повернулася на чемпіонати світу, правда, вже там нічого не показавши: програла тричі і забила пару голів. Та й на торішньому Кубку КОНКАКАФ кленові листя вилетіли вже за підсумками чвертьфіналу, щоправда, від США і лише у серієї пенальті. Зараз триває підготовка до ще більш статусного турніру – Альфонсо Девіс та компанія доросли до запрошення на Копа Америка, на якому стартувати у другій половині червня. Не буде Кавалліні, досить забивного нападника, але з урахуванням наявності в цій лінії Ларіна, Девіда та Хойлетта така втрата не виглядає критичною.

Статистика особистих зустрічей

Це перший випадок, коли між собою зіграють ці представники Європи та Північної Америки.

Прогноз

GGBET вважає фаворитом цієї пари нідерландців, котрі грають на своєму полі. Погодимося і поставимо на те, що команда Нідерландів обіграє гостей із Північної Америки за фори -1 гол (коефіцієнт - 1,61).

Прогноз Sport.ua
Нідерланди
6 червня 2024 -
21:45
Канада
Перемога Нідерландів з форою (-1) 1.61 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.