Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 05 червня 2024, 12:50
9049
2

Андрій ЛУНІН: «Було розчарування через фінал ЛЧ. Я розумію свій внесок»

Гравець розповів про завоювання трофея Ліги чемпіонів

| Оновлено 05 червня 2024, 12:50
9049
2
Андрій ЛУНІН: «Було розчарування через фінал ЛЧ. Я розумію свій внесок»
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Лунін

Воротар «Реала» Андрій Лунін оцінив завоювання свого другого кубка Ліги чемпіонів, а також розповів про свої емоції через пропуск фінального матчу, в якому зіграв Тібо Куртуа.

«Звичайно, всі були щасливими після гри. А до матчу було певне розчарування через хворобу. Пройшовши такий шлях... хочеться зіграти у фіналі, це останній та найважливіший матч. Я розумію свій внесок. Мені було важливо бути на матчі, бо пропустити гру та нагородження – це був би такий удар».

«Все закінчилось добре. Хвороба перед матчем? Зробили тест на вірус, він показав. Сказали, що це заразне, тож я не міг працювати з командою. Через те, що це передається, мене відсторонили. Але перед вильотом на фінал повторний тест уже нічого не показав. Звичайно, відчуття були не дуже приємні (через вибір тренера – прим), бо більше думаєш – більше заганяєшся. Мене врятувала сім'я – дитина, дружина та інші питання. Плюс кілька днів був у ліжку з температурою».

«Перший та другий трофей ЛЧ? Коли більший твій внесок, то це більше цінується. Хочеться на полі вигравати, а не у джинсах. Емоцій було багато», – сказав Лунін.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Harun Bakircioğlu
Если хочется на поле выигрывать, а не в джинсах, то в Реале следующие 2-3 года делать нечего. Лунин не вписывается в сливочный дримтим, ждать травмы Куртуа как-то неправильно.
BARA.bass
Тут палка с двух концов. Да сидел на лавке постоянно, но выпал шанс и благодаря тебе твой клуб выиграл ЛЧ. Некоторые голкипера всю свою карьеру мечтают выиграть трофей, и не выходит, а тут у тебя уже есть ушастый, так что считаю что все терпения вознагродились в тройне.Теперь можно переходить в Топ клуб, и быть первой скрипкой.