Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
534
0

Франція – Люксембург. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Франція – Люксембург. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine. Кіліан Мбаппе

5 червня на «Сен-Сімфор'єн» пройде товариський матч, в якому збірна Франції зустрінеться зі збірною Люксембургу. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Франція

Команда за останні роки відверто невдало зіграла саме минулого Євро, коли вилетіла в першому ж раунді плей-оф. Перед цим, 2016-го, вдома ле бле образливо програли фінал такого ж турніру прагматичній Португалії в екстра-таймі. Але потім Дешам компенсував це, вигравши мундіаль. А в Катарі завадила лише Аргентина Мессі та Емі Мартінеса, що виграла по пенальті вирішальний поєдинок. Оновлений колектив без жодних проблем виграв свою групу кваліфікації, набравши 22 з 24 можливих очок, і легко розгромивши Нідерланди. Але в товариських поєдинках далеко не завжди так само успішні. Німеччині в березні вдома взагалі програли з рахунком 0:2. А у Чилі виграли з мінімальною перевагою, 3:2. Але, як завжди, у Дідьє зараз більше переживань не щодо підсумків контрольних поєдинків, а те, кого ж виключити із підсумкової заявки.

Ставки на матч Франція – Люксембург

Люксембург

Збірна вже перестала сприйматися як аутсайдер. Багаторічна робота Люка Хольца, тренера, який довго і сам грав в аналогічній формі, дала свій результат: червоні леви сприймаються як міцний, добре організований середняк із стилем, що здатний створювати проблеми практично всім без винятків. У результаті у звичайній кваліфікації Родрігес і компанія закінчили третіми, але все ж таки отримали унікальний шанс пройти на Євро, за рахунок шляху Ліги Націй. Але в першому ж раунді стиків програли грузинам, які зрештою готуються дебютувати на турнірі. А люксембуржці готуються до нового циклу. Але все одно покликали зараз, на суто товариські матчі, лише трьох потенційних новачків.

Статистика особистих зустрічей

Галльські півні постійно, 14 разів поспіль, вигравали у сусіда-карлика. Але 2017-го червоні леви вистояли на виїзді на 0:0.

Прогноз

GGBET чекає лише на перемогу господарів, причому велику. Але підопічні Дешама не дуже люблять громити суперників у товариських поєдинках, а гості явно зіграють від оборони. Чекаємо на тотал менше 4,0 голів (коефіцієнт - 1,74).

Прогноз Sport.ua
Франція
5 червня 2024 -
22:00
Люксембург
Тотал голів менше 4.0 1.74 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Євро-2024 виграє збірна…
Футбол | 29 червня 2024, 15:40 23
Євро-2024 виграє збірна…

Sport.ua спрогнозував переможця континентальної першості

Інгулець розлучився з бразильцем та найкращим бомбардиром команди
Футбол | 30 червня 2024, 14:35 0
Інгулець розлучився з бразильцем та найкращим бомбардиром команди

Клуб із Петрово розірвав контракти з двома гравцями

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.