Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Португалія
|
1454
0

Сержіу Консейсау залишить Порту. Він вважає, що його зрадив помічник

Фахівець провів на чолі «драконів» сім сезонів

Сержіу Консейсау залишить Порту. Він вважає, що його зрадив помічник
Getty Images/Global Images Ukraine. Сержіу Консейсау

49-річний Сержіу Консейсау найближчим часом залишить посаду головного тренера «Порту», на якій провів останні сім сезонів.

Про те, щоб прийняти новий виклик, фахівець замислювався й раніше, проте днями Консейсау дізнався, що керівництво «Порту» веде переговори про призначення його наступником 41-річного Вітора Бруну, котрий наразі входить до тренерського штабу «драконів», будучи одним з помічників Сержіу.

Подібну інформацію Консейсау сприйняв як зраду з боку Бруну, і якщо раніше тренер був готовий залишити посаду без компенсації, то зараз, схоже, ситуація змінилася і Сержіу може зажадати усе, що належить йому за контрактом, оскільки його стосунки з босами клубу також стали буквально нестерпними.

Після відходу з «Порту» Консейсау розраховує продовжити кар'єру в «Марселі», який вже контактував з португальцем і хоче бачити його на чолі команди.

За сім років роботи з «Порту» Консейсау вигравав із «драконами» три чемпіонати Португалії, чотири Кубки країни, Кубок португальської ліги та три Суперкубки Португалії.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.