Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
801
0

Італія – Туреччина. Прогноз і анонс на товариський матч

Поєдинок відбудеться 4 червня о 22:00 за Києвом

Італія – Туреччина. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine

4 червня на «Ренато Далль Ара» пройде товариський матч, в якому збірна Італії зустрінеться зі збірною Туреччини. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Італія

Команда підходить до нового континентального турніру у статусі володаря титулу. Скуадра Адзурра виграла минулий Євро, досить згадати, що у вирішальному поєдинку на Уемблі виграли в англійців, хай і по пенальті. Ось тільки після цього було чимало невдач, від невиходу на чемпіонат світу через домашню поразку Північній Македонії і до втечі до Саудівської Аравії Манчіні. Роберто змінив Спаллетті, але вже й за нього було чимало осічок. Англійці навіть уже без турнірної мотивації виграли у суперника, внічию зіграли не лише з Україною, а й із македонцями. Але все одно за додатковими показниками саме Доннарумма та компанія посіли друге місце, а з ним – і взяли путівку на Євро. Зараз починається підготовка до турніру і заявка дуже широка зараз. Хоча навіть у неї не потрапили Дзаньоло, Локателлі, Берарді та, головне, Іммобіле – і список можна продовжувати довго.

Туреччина

Збірна була найгіршим учасником минулого Євро. І, здавалося, яничари можуть і на нинішній турнір не вийти, що й вилилося у відставку Кунтця минулої осені. Його змінив Монтелла, і так вже склалося, що він за підсумками перших матчів, достроково, виграв перепустку на чемпіонат. На куражі вдалося і Німеччину в контрольному поєдинку в листопаді обіграти на виїзді. Але навесні результати збірної були вже набагато скромнішими: Угорщини в контрольному поєдинку програли мінімально, а в Австрії взагалі були 1:6. Наразі на збір покликали дуже багато футболістів, чи не всіх, кого тільки можна було. Тільки травмовані типу Ченгіза Ундера залишилися без запрошення.

Статистика особистих зустрічей

Усього було зіграно 9 очних поєдинків, з яких 2/3 закінчилися перемогами Італії (у тому числі й обидва останні). Ще тричі турки відстоювали нічиї.

Прогноз

Букмекерські контори вважають явним фаворитом пари підопічних Спаллетті. Але у гостей часто непогано виходить - варто придивитися до варіанту +1 на турків (коефіцієнт - 1,79).

Прогноз Sport.ua
Італія
4 червня 2024 -
22:00
Туреччина
Фора Туреччини (+2) 1.79 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.