Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Мотоспорт
| Оновлено 03 червня 2024, 17:07
568
0

Хард-ендуро. До фінішу Erzbergrodeo 2024 дісталися вісім райдерів із 500

Мануель Леттенбіхлер переміг утретє поспіль

| Оновлено 03 червня 2024, 17:07
568
0
Хард-ендуро. До фінішу Erzbergrodeo 2024 дісталися вісім райдерів із 500
redbull.com. Мануель Леттенбіхлер

Фінішували: Леттенбіхлер, Харт, Роман, Джарвіс, Янг, Уокер, М. Брайтмор, Грін.

У неділю, 2 червня, в Австрії відбувся другий етап чемпіонату світу з хард-ендуро Erzbergrodeo 2024, який називають найскладнішим одноденним ендуро у світі.

З 500 райдерів, що стартували, до фінішу доїхали лише вісім, а переміг втретє поспіль Мануель Леттенбіхлер із заводської команди КТМ. До восьмого контрольного пункту чинний чемпіон світу вийшов у лідери, потім лише за 40 хвилин пройшла найскладніша ділянка 35-кілометрової траси – нагромадження валунів Carl's Dinner. Після нього німець на вісім хвилин випереджав найближчого суперника та довів гонку до своєї перемоги. При цьому він єдиний проїхав дистанцію менш ніж за три години.

Другим із відставанням за 20 хвилин від Леттенбіхлера фінішував його партнер по команді, молодий канадець Трістан Харт, а замкнув першу трійку іспанець Маріо Роман із заводської команди Sherco.

Не пощастило партнеру Романа по команді Теодору Кабакчієву. Досвідчений болгарин фінішував шостим, але з'ясувалося, що пропустив п'ятий контрольний пункт. У результаті він був класифікований, як такий, що завершив чотири ділянки, на 407-й позиції.

У юніорському заліку переміг Мітч Брайтмор на Хускварні команди TTR squadra corse, який фінішував сьомим. Жіночий трофей виграла Сандра Гомес на мотоциклі GASGAS команди Zona Paddock. Іспанка змогла пройти 11 ділянок та класифікована 98-ю.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.