Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 03 червня 2024, 00:29
8600
3

ФОТО. Тренування збірної України. Хто пробіг живим коридором?

Після обіду до команди приєднався найкращий бомбардир Ла Ліги Артем Довбик

| Оновлено 03 червня 2024, 00:29
8600
3
ФОТО. Тренування збірної України. Хто пробіг живим коридором?
УАФ

У пʼятницю, 31 травня, збірна України на своєму німецькому зборі провела два тренування.

Уранці збірна тренувалася на тому самому полі, що й учора, – аматорського клубу «Ельтерсдорф» з Ерлангена. Перед початком заняття хлопці влаштували живий коридор для сьогоднішнього ювіляра, Георгія Бущана, та нещодавнього іменинника – Віталія Миколенка. Традиційні дружні стусани з обох боків під час пробігу через шеренгу з товаришів пожвавили атмосферу перед початком ранкової роботи.

Заняття складалося із силових вправ, поєднаних із роботою з м'ячем, зокрема гравці присідали або ж підіймали таз із гантелями, після чого завдавали ударів по воротах. Також збірники відпрацьовували ведення та передачі, чимало роботи було на техніку й тактику.

По обіді до національної команди приєднався найкращий бомбардир Ла Ліги Артем Довбик. Новоспечений «Пічічі» прилетів до Мюнхена рейсом із Барселони. Відтак єдиним гравцем, який ще має прибути до табору синьо-жовтих, є Андрій Лунін, чий «Реал» 1 травня зіграє у фіналі Ліги чемпіонів із дортмундською «Боруссією».

Перед початком вечірнього тренування головний тренер Сергій Ребров вручив 30-річному імениннику Георгію Бущану символічну футболку із 30-м номером, а партнери дружно поаплодували голкіперу. Після цього новоприбулий Артем Довбик пробіг таким самим живим коридором із партнерів, як і Віталій Миколенко та Георгій Бущан уранці: нічого не зробиш – традиції є традиції!

Вечірня сесія відбулася на тренувальній базі клубу Другої Бундесліги «Гройтер Фюрт». Це заняття розпочалося з традиційної пробіжки та вправ на розтягнення й активацію мʼязів. З обіду в Баварії почав падати дощ, і тренерський штаб вимагав від навісів підійти до роботи на полі максимально розігрітими.

Тримання мʼяча, пасинг із завершенням – це те, над чим працювали хлопці ввечері. Також відбулися ігрові серії, в яких збірники виконували тактичні завдання, поставлені головним тренером Сергієм Ребровим.

Після насиченого робочого дня та двох тренувань чимало гравців допрацьовували у тренажерному залі. На початку збору перед фінальним турніром Євро збірники усвідомлюють, наскільки важливою є функціональна готовність та фізична витривалість.

ВІДЕО. Тренування збірної України. Довбик та трофей Пічічі

ФОТО. Тренування збірної України. Хто пробіг живим коридором?

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Dfs2262ar
Маленька стаття, а скільки помилок🤦🏻