Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 01 червня 2024, 20:35
24951
8

ДОВБИК: «Покер Серлота? Одразу подивився, хто у воротах Реала. А там Лунін»

Артем розповів, про що говорив із Мічелом під час поєдинку проти «Валенсії»

| Оновлено 01 червня 2024, 20:35
24951
8
ДОВБИК: «Покер Серлота? Одразу подивився, хто у воротах Реала. А там Лунін»
Getty Images/Global Images Ukraine. Артем Довбик

Український форвард каталонської «Жирони» Артем Довбик розповів, про що говорив із головним тренером команди Мічелом після покеру Александера Серлота з «Вільярреала» у ворота «Реала», а також поділився, які у нього були плани на сезон:

«Я ставив собі завдання 15 голів. Я вважав, що якщо заб'ю 15, то сезон для мене буде вдалим. Вважав, що 15 голів у першому дебютному сезоні у Ла Лізі будуть дуже хорошим результатом.

Але апетит приходить під час їжі. Коли я забив три «Севільї», там два… Мій тренер із фізпідготовки сказав, що 20 – це мінімум.

Я розумів, що Беллінгем – не нападник. Він забив багато голів на початку сезону, але я розумів, що він матиме період, коли будуть просто асисти, що він гратиме на команду. Це топ-гравець, але я розумів, що він заб'є 18-19 голів.

Коли Серлот забив чотири «Реалу», це для мене було трохи шоком. У першому колі я його взагалі не бачив. Реальними конкурентами я бачив Левандовськи, Беллінгема, Майораля та Будіміра. Вони були фаворитами та забивали через матч. Коли я мав голів 14, то в них було по 15, а у Серлота 8-9, напевно. Я не дивився на нього. Це добрий гравець, але я дивлюся статистику, а його немає.

Коли Мічел замінив мене у матчі з «Валенсією», я подумав, що все нормально у матчі «Вільярреала» з «Реалом». Він до мене підходить і каже, що Серлот забив чотири. Я спочатку не повірив, думав, що він мене хоче підколоти. Коли він сказав, що це серйозно, я запитав: А чому ти мене замінив тоді? У мене було ще 12 хвилин, хоча б один гол ще можна було б забити.

Я подивився – він забив 3 голи за 6 хвилин. Думаю, що там відбувається. Одразу подивився хто там у воротах. А там Лунін. Думаю, гаразд, подивлюся ще захисників. А там Мілітао після травми.

Помилка «Вільярреала» у тому, що вони не давали Серлоту бити пенальті», – сказав Довбик.

Артем став найкращим бомбардиром сезону Ла Ліги 2023/24. В українця – 24 голи. Він обійшов Александера Серлота з «Вільярреала», на рахунку якого 23 забиті м'ячі.

ВІДЕО. Всі 24 голи Довбика за Жирону в сезоні Ла Ліги 2023/24

Оцініть матеріал
(94)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALM
Я так розумію, по приїзду у збірну Лунтіка, йому будуть пред'яви від Довбня. Але оскільки гонка бомбардирів закінчилась перемогою Довбика, все обійдеться парою стусанів.
Олег Бундаш
Якби Серлоту давали бити пенальті, то Довбик його б не перегнав. Да і якщо б Серлот не травмувався в останньому матчі...
Wlad West
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Sukiyaki
Ключова фраза
-Одразу подивився хто там у воротах? А там - Лунін. 
fifa2020
Довбик наїзжає на Луніна, Забарний на Мудрика - то що треба перед Євро)))))
OtsoCity
Це дуже погано, для чого Довбик це сказав?
Saar
Подивися у ворота, а там -дно