Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ролан Гаррос
| Оновлено 31 травня 2024, 18:58
3827
0

Гофф прокоментувала перемогу над Ястремською на Ролан Гаррос

Американка знала, що довести матч до перемоги буде важко

| Оновлено 31 травня 2024, 18:58
3827
0
Гофф прокоментувала перемогу над Ястремською на Ролан Гаррос
Getty Images/Global Images Ukraine. Коко Гофф

Третя ракетка світу Коко Гофф прокоментувала перемогу над Даяною Ястремською в матчі третього раунду на Відкритому чемпіонаті Франції – 6:2, 6:4.

«Я думаю, я зіграла досить добре сьогодні. Я просто намагалася відіграти стабільно. Ястремська грає дуже агресивно, тому може пробивати віннери, але й також робити помилки. Тому я намагалася зіграти стабільно і за можливості атакувати.

Я вже грала з Даяною в Мадриді, вона дуже добре грає із задньої лінії. Я знала, що довести матч до перемоги буде важко, я бачила, які чудові удари їй вдавалися. Думаю, коли я вперше подавала на матч, мені трохи не пощастило. В останньому геймі вона виконала 3 або 4 удари прямо на межі ліній. Я думаю, що мені було трохи важко зберегти зосередженість у той момент і я почала вже злитися досить сильно. Але я рада, що змогла це подолати.

Наскільки складними були умови? Ви самі бачите, що було прохолодно. Я одягла довгий рукав. Умови були повільні, але і як у моєму минулому матчі. Щоправда, тоді ще й вологість була дуже висока. Сьогодні цього не було, але було просто прохолодніше і все одно повільно. Минулого року, коли я грала на цьому корті, було сонячно, і м'яч відскакував більше. Тож залежно від погоди це може бути ніби зовсім різні корти», – сказала Гофф.

У наступному раунді Коко зіграє з Елізабеттою Коччаретто з Італії (№51 WTA).

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.