Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 01 червня 2024, 05:22
419
0

Коста-Ріка – Уругвай. Прогноз і анонс на товариський матч

Поєдинок відбудеться 1 червня о 05:00 за Києвом

| Оновлено 01 червня 2024, 05:22
419
0
Коста-Ріка – Уругвай. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine

1 червня на «Естадіо Насьональ» пройде товариський матч, в якому збірна Коста-Ріки зустрінеться зі збірною Уругваю. Поєдинок розпочнеться о 05:00 за київським часом.

Коста-Ріка

Команда якраз попрощалася зі своєю легендою – Кейлор Навас оголосив, що закінчує тривалий відрізок виступів у національній збірній. Це сталося незадовго до десятирічного ювілею головного успіху і голкіпера, і всіх Los Ticos. Тоді, 2014-го у Бразилії, на мундіалі зупинилися у чвертьфіналі. Потім костаріканці кваліфікувалися на обидва наступні такі турніри, але закінчували вже після групового раунду. Достатньо стабільна команда на Золотому Кубку КОНКАКАФ, де, за окремими винятками, часто вилітали в 1/4. Зараз іде одночасно і підготовка до Копа Америка, на яку кваліфікувалися, вигравши навесні у Гондурасу, і до продовження кваліфікації на чемпіонат світу - наступного тижня грати там проти Сент-Кітс і Невіс удома та Гренадою на виїзді.

Уругвай

Збірна розпочала новий цикл за ексцентричного, але талановитого тренера, Марсело Б'єлси. У тому числі Скажений має завершити процес омолодження складу - ветерани, від Луїса Суареса до Муслери, насамкінець пробилися на минулий чемпіонат світу, але в Катарі те покоління не вийшло з групи. У чарруа восени, після перемоги над Чилі, були невдачі: поразка Еквадору у вересні та нічия з Колумбією у жовтні на виїзді. Але потім команда послідовно перемогла фаворитів, Аргентину та Бразилію, після чого, звичайно, розгромили 3:0 скромну Болівію. Втім, 2024-го, у товариських поєдинках, у березні були скромні результати: нічия з невизнаними басками та поразка Кот д'Івуару.

Статистика особистих зустрічей

Усього було 8 поєдинків, і офіційних, і товариських. В останньому з них уругвайці вийшли вперед, тепер мають 3 перемоги при парі поразок.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на досить рівну боротьбу. Але навряд чи вона буде яскравою - тут варто використати ставку всього заб'ють не більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,87).

Прогноз Sport.ua
Коста-Рика
1 червня 2024 -
05:00
Уругвай
Тотал голів менше 2.5 1.87 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.