Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ролан Гаррос
| Оновлено 31 травня 2024, 13:00
8116
1

Даяна Ястремська – Коко Гофф. Прогноз на матч 1/16 фіналу Ролан Гаррос 2024

Поєдинок відбудеться 31 травня о 13:00 за Києвом на корті імені Філіпа Шатріє

| Оновлено 31 травня 2024, 13:00
8116
1
Даяна Ястремська – Коко Гофф. Прогноз на матч 1/16 фіналу Ролан Гаррос 2024
Getty Images/Global Images Ukraine. Коко Гофф та Даяна Ястремська

31 травня українська тенісистка Даяна Ястремська (WTA 32) продовжить виступ на Відкритому чемпіонаті Франції 2024.

У матчі третього раунду 30-та сіяна українка зіграє з представницею США Коко Гофф (WTA 3). Зустріч відбудеться 1-м запуском на корті імені Філіпа Шатріє. Час початку зустрічі – 13:00 за Києвом.

Даяна Ястремська

Непереконлива гра Ястремської після півфіналу Australian Open 2024 змушує думати, що той успіх в Австралії був звичайною вдачею. За словами Даяни, слабкий рівень тенісу в проміжку Мельбурн – Париж пов'язаний із постійними хворобами. Наразі ж українка заявила про хороший фізичний стан.

Такий коментар Даяна дала після перемоги над Ван Яфань. Китаянка на ґрунті грає максимально слабко, це банально не рівень Ястремської. А ось що було в матчі з Айлою Томлянович? Так, бійцівські якості та характер наша спортсменка продемонструвала, але чому взагалі довела себе до ситуації, де довелося рятувати поєдинок?

Айла до середини травня не грала протягом 4 місяців. А 15-го зовсім знялася із зустрічі проти Ренати Сарасуа через можливий рецидив. І ось така австралійка (!) мало не виграла у Ястремської. Звичайно, не можна судити по одному матчу, тим більше, з Ван Яфань Даяна розібралася впевнено, але подібні ігри, як з Айлою, Даяна демонструє вже більше 4 місяців!

Важко повірити у перемогу українки у матчі з Коко Гофф. Американка банально сильніша, стабільніша і точніша. Але ґрунт – не її профіль (правда, а чи профільне це покриття для Даяни? Ні).

Для Ястремської дуже важливо не провалитися в якийсь момент. Тут не вдасться програвати, а потім різко перевернути гру. Гофф – елітна спортсменка. Коко це довела у нещодавньому очному матчі у Мадриді (6:4, 6:1).


Getty Images/Global Images Ukraine. Даяна Ястремська

Коко Гофф

Як було зазначено вище, Гофф демонструє інший рівень тенісу. Досить впевнено американка виграла стартові 2 поєдинки, розгромивши кацапку Юлію Авдєєву та перегравши Тамару Зіданшек.

Не забуваймо, що у 2022 році Коко дійшла до фіналу Ролан Гаррос, а минулого сезону дісталася чвертьфіналу. Американку ось уже два роки на кортах Парижа обігрує лише Іга Свьонтек. А якщо згадати 2021 рік, то там американка вилетіла від Барбори Крейчикової, яка що? Правильно, виграла тоді трофей.

Що стосується підготовки до французького мейджора, то Гофф програла в чвертьфіналі Штутгарта Марті Костюк, у Мадриді в 1/8 поступилася Медісон Кіз, а в Римі в 1/2 вилетіла від Іги Свьонтек.

Як обіграти Гофф? Стабільністю, можливо. Згадаймо жахливий матч Коко проти Костюк у чвертьфіналі АО 2024. Там рівень тенісу був заслабкий, а дівчата анфорсили через кожен другий удар. А Даяна на тому ж мейджорі показала, що грати на високому рівні може від початку і до кінця.

Висока ймовірність того, що дах на корті Філіпа Шатріє закриють через дощ. Вітер на подачу не впливатиме, м'яч відскакуватиме нижче. Швидше за все, це найкращі з можливих умов і для Даяни, і для Коко. А ось кому піде більше на руку – загадка.


Getty Images/Global Images Ukraine. Коко Гофф

Статистика особистих зустрічей

Дівчата грали між собою лише 1 раз – місяць тому Гофф розгромила Ястремську у 1/16 фіналу ґрунтового турніру WTA 1000 у Мадриді з рахунком 6:4, 6:1.

Прогноз на матч Даяна Ястремська – Коко Гофф

Букмекери абсолютно не вірять в успіх Даяни і викочують дуже великі плюсові грабельні фори. Спробуємо цим скористатися та поставити на фору Ястремської +6.5 за коефіцієнт 1.70.

Прогноз Sport.ua
Даяна Ястремська
31 травня 2024 року -
13:00
Коко Гофф
Фора Ястремської +6.5 1.70 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сітка плей-оф. Визначено усі чвертьфінальні пари Євро-2024
Футбол | 03 липня 2024, 06:23 9
Сітка плей-оф. Визначено усі чвертьфінальні пари Євро-2024

У 1/4 фіналу 6 липня о 22:00 у Берліні зіграють Нідерланди та Туреччина

Як виглядає список бомбардирів Євро-2024 перед початком 1/4 фіналу?
Футбол | 03 липня 2024, 07:10 3
Як виглядає список бомбардирів Євро-2024 перед початком 1/4 фіналу?

Одразу чотири гравці забили по три голи

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олександр Науменко
Чи стріляє рушниця на стіні два рази на рік?