Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 30 травня 2024, 18:10
2512
0

Ексчемпіон світу розповів, що треба змінити Ф'юрі для перемоги над Усиком

Джонні Нельсон назвав помилки Тайсона у першому бою

| Оновлено 30 травня 2024, 18:10
2512
0
Ексчемпіон світу розповів, що треба змінити Ф'юрі для перемоги над Усиком
Getty Images/Global Images Ukraine. Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик

Колишній чемпіон світу в крузервейті Джонні Нельсон (45-12-2, 29 KO) прокоментував майбутній реванш між українцем Олександром Усиком (22-0, 14 КО) та британцем Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО).

«Ф'юрі вибрав неправильну тактику на бій і якщо він внесе зміни, то реванш може закінчитися зовсім по-іншому. Ми бачили, що Тайсон виглядав дуже добре у перші п'ять раундів. Йому треба також внести зміни у командні дії, адже 18 травня він чув дуже багато голосів у своєму кутку. У нього має бути один тренер, який даватиме йому правильні вказівки.

Ф'юрі у першому бою перехитрив сам себе, адже він спробував перебоксувати боксера, який кращий за нього у цьому аспекті. Усик більш технічний боксер, а Тайсону треба було його переважати у силовому боксі, чого він не робив. Важливо також, як Тайсон підійде до цього бою з ментальної сторони, адже Усик став першим, хто переміг його на профі-рингу», – зазначив Нельсон.

Раніше Туркі Аль-Шейх повідомив про те, що бій-реванш між абсолютним чемпіоном світу в суперважкому дивізіоні Олександром Усиком та ексчемпіоном за версією WBC Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.