Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 травня 2024, 12:14
1831
0

Григорій Козловський отримав нагороду від Міністерства оборони

Президент львів'ян нагороджений пам'ятною медаллю

| Оновлено 30 травня 2024, 12:14
1831
0
Григорій Козловський отримав нагороду від Міністерства оборони
ФК Рух

Як повідомляє офіційний сайт львівського «Руха», президент команди отримав відначення від президента – медаль «За сприяння Обороні»

«Кожна нагорода є приємною несподіванкою і ця відзнака – не виключення. Та зазначу, що допомога війську робиться не заради нагороди, а виключно тому, що це обов’язок кожного українця і ми робимо це задля того, щоб наблизити нашу Перемогу над окупантами.

Звісно, приємно отримати відзнаку від Міністра оборони України. Це свідчення того, що «Рух», Emily Resort – вся наша велика команда докладає багато зусиль, аби постійно підтримувати українських військових. Це не лише моя нагорода, а наше спільне досягнення – менеджменту та працівників «Руха» та Emily Resort, і я хочу привітати їх з тим, що їхню роботу гідно оцінили. Всі ми вдячні за це та вкотре закликаємо – не можна зупинятись в допомозі військовим, особливо в такий важкий час. Попереду багато роботи і підтримка наших захисників не зупинятиметься» – зазначив Григорій Козловський.

«Хочу особисто подякувати Григорію Козловському, ФК «Рух» та Emily Resort за допомогу, яку вони надають військовим. А найкращою подякою буде кількість знищених ворогів. Але також приємно вручити відзнаку Міністра оборони України, адже це показник великої підтримки воїнів.

Не можна опускати руки, а слід продовжувати всім разом наближати Перемогу України над окупантами. Благодійні фонди, волонтери, кожен українець – всі зараз об’єднані спільною метою і роблять все від себе можливе, аби в Україні запанував мир. Кожна гривня, кожне слово підтримки – все це важливо для ЗСУ і дійсно допомагає військовим», – сказав командир 45-ї ОАБр Олег Файдюк.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.