Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Major League Soccer
| Оновлено 29 травня 2024, 21:39
1239
2

Інтер Майамі – Атланта Юнайтед. Прогноз і анонс на матч MLS

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

| Оновлено 29 травня 2024, 21:39
1239
2
Інтер Майамі – Атланта Юнайтед. Прогноз і анонс на матч MLS
Getty Images/Global Images Ukraine. Ліонель Мессі та Луїс Суарес

30 травня на «Чейз Стедіум» пройде матч 17-го туру МЛС, в якому «Інтер Майамі» зустрінеться з «Атлантою Юнайтед». Поєдинок розпочнеться о 02:30 за київським часом.

Інтер Майамі

Команда, при всьому пафосному зборі вікових зірок з Барселони на чолі з Мессі, показала лише 14-й результат на Сході (і 27-й загалом), звичайно ж, не пробившись у плей-оф минулого сезону. Хоча сам Лео робив різницю, і Кубок Ліг таки в США встиг взяти, а у Відкритому кубку дістався фіналу. Наразі клуб встиг вилетіти з Кубка чемпіонів КОНКАКАФ, програвши у чвертьфіналі у квітні обидва матчі Монтеррею. Але в МЛС виходить явно краще. І допоміг у цьому черговий колишній кулес, Луїс Суарес, який набив уже більше десятка голів. З середини квітня взагалі втратили очки тільки через нульову нічию з Орландо Сіті. Не дивно, що минулого туру підопічні Тата Мартіно впоралися і на виїзді з Ванкувер Уайткепс - обіграли канадців на їхньому полі 2:1.

Ставки на матч Інтер Майамі – Аталанта Юнайтед

Атланта Юнайтед

Клуб теж досить молодий – він виступає у МЛС із 2017-го, але вже через рік ставав чемпіоном. Повторити той успіх п'ятисмугові не змогли, і минулого сезону обмежилися лише шостим місцем на Сході, вилетівши в першому раунді плей-оф. Зараз зовсім після непоганого старту з трьома перемогами в 5 перших турах пішов різкий спад, що відверто затягнувся. Вдавалося брати максимум нічиї, і було навіть 3 поразки поспіль, після чого зуміли вирвати 1:1 на полі Нешвілла, пропустивши першим. З Лос-Анджелесом навіть удома не вийшло й такого: пропустили від Богуша в середині другого тайму і так і поступилися 0:1.

Статистика особистих зустрічей

Інтер виграв, з урахуванням Кубка Ліг, 3 із п'яти крайніх очних матчів, поступившись двічі. Але в останньому, у вересні 2023 року, Атланта вдома перемагала 5:2.

Прогноз

GGBET не вірить у те, що у гостей вийде навіть за нічию зачепитися. Тут ставимо на те, що в цьому поєдинку у Ліонеля Мессі та компанії вдасться виграти при форі -1,0 забитих м'ячів (коефіцієнт – 1,76).

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
WildeKater
Цікавий кому і чому?
Harun Bakircioğlu
А кто в Украине показывает МЛС?